-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
-
FZsolt15
aktív tag
-
saelin
veterán
válasz
#13110016 #7576 üzenetére
A dead triggernek már az első része sem tetszett (mondjuk a második irányítása sokkal kényelmesebb), a deer pedig nem az én stílusom.
Akkor talán egy jó építgetős játékot ajánljatok, anno jól elvoltam a settlers-el és age of empires-el. A little empire lekötött egy darabig, de nem volt elég összetett, sajnos. -
-
Fitzgerald
veterán
válasz
#13110016 #7143 üzenetére
Kontroller nelkul nyogve-nyelos nagyon.
Vegul rairtam a tincore fejlesztojere. Csinalt nekem olyan apk-t, amitol megszunt a led villogas a 360 kontrolleren, es mostmar nem is dobalja el az alkalmazas a kontrollert. Kb. 25 levelet valtottunk. Es mindezt karacsonykor. Na ez support.
-
csibu99
tag
válasz
#13110016 #6968 üzenetére
A dolog még mindig offtopic, és az értetlenség is megmaradt.
Senki nem mondta, hogy azért van 1,9-en mert nem indul senkinek. Általánosságban volt szó róla, hogy ezek az értékelések nem vehetőek komolyan, mert olyan is szavazhat, akinek egyébként nem támogatott a telefonja / egyszerűen béna / nem elég kitartó / nem várja meg a frissítést.
Az imdb-re felmegyek, látom, hogy a film értékelése 6.0 alatti. Már tudom, hogy a többségnek nem tetszik, de ha 4.5 és 6.0 között van, akkor attól még p. nekem tetszhet. Tudom azt is, hogy 4.5 alatti imdb értékelésű film időpazarlás, ahogy azt is tudom, hogyha legalább 7.0-át kap, akkor esélyes, hogy jó film (persze ettől nem biztos hogy nekem is tetszeni fog). Egyetlen értékelés képes előítéletet alkotni az adott műről.Na most ugyanerre a port.hu, vagy a témánál maradva a google play abszolút nem képes. És ez itt a fő gond, nem az hogy az adott játékkal mi a helyzet. De sosem értem, hogy egy értelmesen induló beszélgetésben miért kell oltogatni egymást. Mindegy, úgy látszik ez sem változik, ahogy a google play értékelések értelmetlenségét sem sokan érzik. No mind1, ez van, különbözőek vagyunk.
-
jozso1989
őstag
válasz
#13110016 #6947 üzenetére
Várjuk hát... de hát még ti sem kaptátok meg, ergo mi majd januárban... :/
(#6949) csibu99: Mi köze a rossz TV-nek ahhoz, hogy letöltöd a San Andreas-t, elindul, majd töltés után kilép??? Ez nem a felhasználó hibája, nem a telefon hibája, ez a Rockstar (és miattuk a játék) hibája... Így 1 csillagot érdemel, mivel nem lehet vele játszani. Gondolom 1500-ért nem egy "menüt" szerettek volna venni a vásárlók...
De mi bonyolult ebben a gondolatmenetben? Rossz a játék, nem működik, 1 csillag, kész. Majd ha működni fog és játszható akkor kap többet.
-
csibu99
tag
válasz
#13110016 #6947 üzenetére
Egyrészt érdemes lenne ezeket a hsz-eket offtopicba tenni; másrészt egyetértek air-rel. Jelenlegi formájában a Play értékelések semmit nem árulnak el arról, hogy mennyire fog nekem tetszeni a játék. Miért ne értékeld egyesre ha nem kompatibilis az eszközöddel vagy nem indul el? Azért, amiért nem értékelsz egy filmet egyesre csak azért, mert elromlott a tv-d a rossz blu-ray lemeztől; amiért nem értékelsz egy sorozatot, csak mert olyan formátumban szerezted be, amihez nincs jó codec. Ok, világos, csináljanak olyan applikációt, ami mindenhol elfut és mindenhol jól működik. De azért ez túlzott elvárás.
Most van értelme annak, hogy a legtöbb értékelés arról szól, hogy "nem fut a 4 colos telómon", meg "nem tudom telepíteni"? Most akkor adjak egy csillagot az Anomaly 2-nek mert megvettem Humble-ben, de 2 giga, és nem tudom feltelepíteni (persze az 5 másik progi az megy jól)??? Ez nem logikus dolog.Nem azt mondom, hogy ne lehessen jelezni, hogy nem működik, de a userek többségének esze ágában sincs értelmesen véleményezni és értékelni - nem csak android játékokat; de a filmek, zenék,s tb. értékelésénél is minden vagy full csillag, vagy egyes... így pedig az egész értelmetlen és ennyi erővel tegyenek oda egy lájk gombot...
-
air
nagyúr
válasz
#13110016 #6924 üzenetére
Ha valaki az értékelések alapján dönti el, hogy megvegye-e a GTA: SA-t, akkor semmiképpen se tegye.
Arról nem is beszélve, hogy megint azért mennek az 1-es értékelések, mert az alkalmazás nem kompatibilis aluzerjuzer eszközével, vagy mert egy programhiba miatt nem indul el.
Tehát fogalmuk sincs arról, hogy milyen a program, de 1-esre értékelik.Agyrém.
Hihetetlen, hogy még mindig nem tudja az Androidos társadalom nagyobbik része, hogy a Play-es értékelést mire, és hogyan kell használni. -
Bozek
nagyúr
válasz
#13110016 #4588 üzenetére
Csak egy kicsit olvasni kellene:
Törlés kérése a 15 perces ablak után
A Google nem törölhet megrendeléseket az eladó nevében. Az eladóval a következőképpen veheti fel a kapcsolatot törlés kérése vagy ilyen kéréssel kapcsolatos részletek ügyében:
- Jelentkezzen be fiókjába a következő oldalon: https://wallet.google.com/manage.
- Kattintson a Megrendelés megtekintése lehetőségre.
- A visszaigazolás tetején kattintson a Kapcsolatfelvétel a következővel: [az eladó neve] gombra.
- Válassza a Visszatérítést szeretnék kérni, illetve vissza szeretnék küldeni egy tételt lehetőséget a Tárgy: legördülő menüből, majd írja be üzenetét az Üzenet: mezőbe.
- A szükséges információk megadása után kattintson az E-mail küldése gombra.Az eladó a szabályzatától függően dönt a törlési kérelem elfogadásáról. A törölt rendelések visszatérítése automatikusan megtörténik, és visszaállításuk nem lehetséges.
-
air
nagyúr
válasz
#13110016 #4597 üzenetére
"Az embereknek soha semmi nem jó..."
Ez demagóg marhaság."Örüljetek neki, hogy van 15 perc."
Örülök, ez nem is kérdés. Nem az a lényeg, hogy legyen vagy ne legyen. De ha már van ilyen lehetőség, akkor az ésszerűen legyen megvalósítva. Egyes esetekben bizony simán lehet, hogy a 15 perc kevés.
Szerinted nem életszerű az, amit írtam? Hogy 15 percbe nem fér bele a letöltés, telepítés, és legalább 5 perc kipróbálás? Bár 5 perc alatt sem minden esetben lehet elegendő tapasztalatot szerezni.
De fél-egy óra azért mégis csak ésszerűbb határ lehetne.
Reklamálni persze lehet. -
VD
őstag
válasz
#13110016 #4571 üzenetére
Még nem. Tabon játszom!
Kéne neki egy külön topik...
Season 1 fullos 60/60. A season 2-ben még csak az első 3-at csináltam meg 5 csillagra 15/75. Az Alfa Mito-val, egy körön 2-öt verek a mezőnyre, nagyon állat gép. Most a Cadilac-re és a Citroen Survolt-ra gyűjtök, mert azok kellenek a versenyekhez. Ja meg az ótvar mini...
Nem kell vásárolni. Versenyenként már 1200, 1500 pénzt lehet csinálni. Álltalában 2-3 nekifutásra meg van minden. Elsőre megcsinálom az extra küldetéseke (flippek, drift, knockout, stb.) Utàna meg padlógázzal rommá verem a mezőnyt. De van, hogy elsőre összejön minden.Minek akarsz minden áron formázni?
-
VD
őstag
válasz
#13110016 #4533 üzenetére
Ugyanaz a szisztéma mint a Burnout-ban.(ez is copy-paste) Nem kell mindent azonnal megnyerni! Mész egy másik divizió másik versenyén. Ott több pontot kapsz amivel összejön a jobb verda és lehet visszamenni, megcsinálni a korábbi pályákat. Én is már a Season 2-ben tolom, holott még több pálya sincs meg az 1-ben. Viszont az összes verda már meg van hozzájuk!
Azt nem tudom még, hogy ha multiban versenyzek, azért jár-e csillag és pénz, vagy csak achivement-et ad?
-
VD
őstag
válasz
#13110016 #4528 üzenetére
Tippre azt mondanám biztos, hogy van valami felhő alapú mentés, lévén, lépten nyomon feltöltheted a a futamod "szellem képét" meg megoszthatod ismerőseiddel, hogy mekkora király voltál!
Viszont sehol nem találtam rá leírást, hogy igen vagy nem.Maga a játék viszont eszméletlen király!!! Valaki írta, hogy ugyanolyan mint a 7. Látszik, hogy nettó 30 másodpercnél többet nem játszott vele, lévén köze nincs az előző epizódokhoz. Max annyi, hogy ebben is vannak autók.
Ez inkább egy ügyességi elemekkel tarkitott arcade verseny. Míg a korábbi részek inkább egy NFS klónnok voltak csak sokkal arcade irányítással és 5x annyi színnel, addig ez sokkal inkább a Burnout-hoz hasonlít. -
xenom0rph
őstag
válasz
#13110016 #4160 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni ,de a playben van külön olyan menüpont, hogy játék barátokkal ...
-
dokee78
félisten
-
FZsolt15
aktív tag
válasz
#13110016 #4094 üzenetére
USB hibakeresést bekapcsolod a telefonon, össze kötöd a géppel, legyen fenn a telefon drivere + a Helium PC kliens. PC-s program fér hozza az adatokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest