- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
#13110016 #27197 üzenetére
Megnezem, hogy alapjaraton (FHD, 75% skalazas mellett, kozepes fenyeron) hogy fut. Fel ora utan kb. az aksi eleri a 39 fokot. Az procit nem neztem, hogy eleri e a 90-100 fokot, mert utana throtlingol. Ugyanakkor korabban 100% fenyero mellett jatszottam, ami nagyon tud melegiteni amugy is.
Akadni vegulis nem akad, de meglepodtem a gepigenyen. -
Saccco
nagyúr
válasz
#13110016 #27193 üzenetére
Van felhőmentés, több készülék között is szinkronizál. Nem tudom, hogy mennyire lehetetleníti el az IAP az egészet, viszont azt látom, hogy hol tudja. Nem ad majd ritka kártyákat. Lehet, hogy csak pénzes kártyák is vannak. Viszont egyelőre tetszik. Kérdés, hogy a látogatók finnyásak lesznek-e egy egyébként jól működő parkra, ha nem építesz hozzá folyamatosan.
-
5381
aktív tag
válasz
#13110016 #23435 üzenetére
Más a játékot megvenni és más kiváltani a játékmenetet pénzzel. Aki játékmenetet vált ki pénzzel, annak maga a fizetés a játék. Baromi ügyesen ki van ez találva. Nem is érzi az ember, mert nem ad ki fizikailag pénzt, pedig fogy a számláról és teljesen értelmetlenül.
Én nagyon ellenzem ezeket a játékmódokat és a pénzért kapott extrákat a játékokban. -
icemad
nagyúr
válasz
#13110016 #23428 üzenetére
Nincs mit.
Egyébként nekem is tetszik a játék. Jó lenne, ha lenne benne valami napi jutalom. (Lehet, hogy van, csak én nem találtam?)Ami még bezavarhat, az a root, és az ahhoz kapcsolódó programok. SuperSU, Luckypatcher, stb. Ahogy elnézem, az újabb játékok már ellenőrzik ezek meglétét is. Van amelyik nem is fut rootolt készüléken.
Egyébként meg sajnálattal látom, hogy az egyik kedvenc játékfejlesztő cégem, a Kairosoft is beállt a sorba az iappal. Szégyeljék magukat. Nagyon várom már, hogy mikor pukkad ki ez az iap lufi...
-
-
-
B********
aktív tag
válasz
#13110016 #23385 üzenetére
Igen, én is inkább azért nem töltöm le máshonnan, hanem kivárom a hivatalos megjelenést, mert abban bízok hogy végül egy hasonlóan stabil és jól optimalizált játékot kapunk, mint az első rész. De már csomó videót néztem róla, el is terveztem hogy melyik verdákat veszem meg, szóval várom nagyon
-
szupermacs
veterán
válasz
#13110016 #23175 üzenetére
Nekem Gmail app volt régebben ilyen, nincs mit.
Mégiscsak jó valamire a "kapcsold ki és kapcsold be" megoldás.(#23176) Véreshurka: Townsmen jó játék, érdemes próbát tenni vele, ha szereted ezt a stílust. Többit nem ismerem, de nekem ez az egyetlen ami értelmesnek tűnt régebbi akcióban is.
Volt még nekik egy körökre osztott játékuk, valami démonos nevű, nem tudom a nevét és most lassú a netem is, hogy megkeressem. Az is nagyon klassz kis körökre osztott RPG volt szép grafikával. -
törölt tag
válasz
#13110016 #23168 üzenetére
Nem szóltam, csak a nevet akarta minden áron módosítani... lényeg, hogy minden ok.
Bár mégse.. most az avatar képét nem tudom változtatni... amikor rákattintok a kép meletti ceruzára egyből leáll az alkalmazás... ez a play games jó ideje szenved már... mindig van valami hibája. -
Darth_Revan
veterán
válasz
#13110016 #23133 üzenetére
Es? Ugyanugy AndroidOS az is. Akinek nincs Shield azert gondolom azt is erdekelheti, marcsak az erdekesseg kedveert, hogy milyen portok jonnek ki Android OS-re.
Amugy van jatek, ami az LG G2-mel GPlay szerint kompatibilis, de a Shield-el nem. Ilyen pl az XCom. Most akkor bojkottaljam ezt a jatekot, mert nem megy minden keszulekemen?
Tudom, hogy sokaknak nincs Shield es nem is azert linkelgetem ezeket a jatekokat, sajat screenshotokkal, hogy "Mutogassam mim van", hanem, mert ez az Android jatekok topikja es szerintem emlitesre melto, hogy milyen komoly cimek kapnak Android OS portok.
Az teny, hogy van koztuk sok, ami csak marketing okokbol Shield excluziv, pl Super Meat Boy es Hotline sorozat. De ez is miert baj? Az LG-t, Samsungot, HTC-t, stb nem erdekeltek, de az Nvidia fizetett erte es a fejlesztok csinaltak portot. Teljesen korrekt, hogy abszolut mennenek Tegra chipseten kivul mason is, de a fejlesztok csak Tegra-hoz valo fajlokat adnak ki. Pl a Doom 3 BFG szerintem a legujabb Samsungon tudna kozel olyan jol futni, mint a Shield Tableten. (Vagy meg lehet jobban is) De a Samsungot nem erdekelte, igy nem is kapott kompatibilitast.
Az Nvidia nagy penzeket olt az Android OS-be es hala nekik sok PC-s cim kapott Android OS portot. Ha ez mas gyarton mult volna, akkor nehany komolyabb projektet leszamitva, akkor meg mindig Angry Birds es Flappy Bird szintu jatekok lennenek olyan hardveren, ami mar bizonyitotta, hogy komoly 3D-s PC portokat is kepes futtatni.
Jah es a fentebb linkelt Machinarium is a most futo Shield jatekok akciozasa miatt kapott -50%-ot
-
icemad
nagyúr
-
zozi8005
tag
válasz
#13110016 #23071 üzenetére
Az Infinite Flight nem egy hagyományos értelemben vett játék,inkább a szimulátor-oldal felé billen a mérleg.
Nincsenek küldetések,adottak a gépek és a játéktér,illetve a felszállás-repülés-landolás öröme.
Hogy nehéz-e? Ha kedveled a stílust,remek élményt fog nyújtani az irányítás összetettsége,finomsága,hogy "érzed" a repülőt,iszonyú komoly a hangaláfestés,ilyen dinamikával szeretném hogy szóljon pc-n a DCS...
Amennyiben inkább az Ace Combat-szerű sílust érzed magadénak,szerintem hagyd ki.
Egy próbát mindenképpen megér,sugárzik minden bitjéből az igényesség.A témában még egy ami esetleg szóba jöhet: Aerofly 2.
Összességében egy igen korrekt szimulátor ez is. -
citkar
addikt
válasz
#13110016 #22609 üzenetére
Végül is a sakkban is csak húzogatják a bábukat
Nekem az nem tetszik benne, hogy sok múlik a szerencsén és azon hogy mennyit költesz rá, hogy megszerezd az epic kártyákat, majd minden játékban jönnek ellenem olyan egységek, amikről csak álmodozok, persze le lehet őket ütni, de sokkal jobban taktikázhatnék, ha lenne lovas hercegem, bombát dobáló léggömbösöm, sárkányom vagy nekromantám, de ezek mindig csak ellenem jönnek.
-
B********
aktív tag
válasz
#13110016 #22025 üzenetére
Nekem is 250-260 ezer körül van, és mindennap nyomok vele pár km-t. Nem egyszer jön össze 10 000 körül egy menetre, de az átlag 6-8, szóval simán összejön majd az 500 000 a Ducatira. Aki szerint ez túlzottan farmolós, az próbálja ki mondjuk az NFS no limits-et. Na ott aztán tényleg csak farmolni lehet végeláthatatlanul, azért is untam bele. Amúgy nyitottam egy topicot a TR-nek, hátha van akit hozzám hasonlóan magával ragadott...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
#13110016 #22025 üzenetére
Ez is egy nézőpont...
Egyelőre fenn marad nekem is, aztán majd meglátom mennyit ér meg. 500k.hoz már 37. szint is kell, tp-t meg alig ad a végtelen/időfutamon. Bár afölött már nincs motor, ahogy nézem. Mivel gyűjtöd a rávalót? 120k van jelenleg 2k körül kapok, ha jól sikerül, egy időfutam ez kb. 70-80 közötti újrakezdést jelent... Na mindegy, nem akarok újra offolgatni, majd meglátom.
-
-
akooos
veterán
válasz
#13110016 #21971 üzenetére
35. küldi, "ZX 750" a motor, fullra húzva...
130k pénzem van, kell 120k a kövi motorhoz nekem is
Úgy farmolok, hogy beállítom a végtelen módot, egy irányú és szép lassan 170-180 km/h-s sebességgel előzgetek és haladgatok. Egy menet alatt 10-12k-t lehet szerezni ha jó vagy.
-
Maxtreme
addikt
válasz
#13110016 #21938 üzenetére
Ez a 10 autót előzz meg 35 sec alatt nekem is elég lehetetlennek tűnik (ami valójában 25, mert egészen addig 1 db autó sem jön)
Iszonyat közel kell menni hozzájuk hogy elfogadja.
Remélem a fejlesztőnek nincs jogsija, mert ha szerinte ez a szabályos előzés, akkor mindenki óvakodjon tőle.. -
ben11
őstag
-
tomee007007
addikt
válasz
#13110016 #20710 üzenetére
Hááááát....új sztori (bár az előző sem volt az epikus cselekmények tárháza), pár új karakter és ellenfél, új képességek, fegyverek. A játékmenet viszont nem változott sem a grafika. Viszont kíméletesebben bánik az aksival, az alapjátéknak nálam olyan 16% körül volt az óránkénti aksifogyasztása, itt viszont csak 12%.
Röviden ennyi
Szerintem azt a 328 forintot megérte...bár ha majd lesz időm végigvinni, kiderül mennyi is volt nagyjából a játékidő -
tomee007007
addikt
válasz
#13110016 #20678 üzenetére
Sikerült tegnap egy kicsit tesztelgetnem...Van pár új karakter benn, de egyébként minden ugyan az mint az alap Bravelandban. Talán hosszabb lehet, igaz, nem játszottam végig, de "1,5 képernyőni" questen vagyok túl egy óra alatt. Van néhány olyan pont, ami tápolásra szolgál, mivel mindig újra termelődnek ott az ellenfelek. De erre szükség is van... talán mintha nehezebb is lenne az alap játéknál.
-
-
csadi0011
őstag
válasz
#13110016 #20452 üzenetére
16, Golf, de RX-7-re hajtok. Remélem ez is olyan játék, hogy nagyon sokáig el lehet jutni az első kocsikkal. RX-7 a kedvenc nálam. Aztán, ha lenne valami Nissan 180, vagy 240, esetleg s2000, akkor az lenne a második.
Te?Szerintem folytassuk az NFS-ről szóló dolgokat itt: Need for Speed No Limits
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest