- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41699 üzenetére
Hát ez haláli
Jelenet elképzelve ezzel a zenével[link]
-
Soybex
őstag
Nincs egy hét samsung vita nélkül
Minden telefongyártó cég szar, mert mindegyiknek van hibája ennyi erővel..
Egyiknek nagyobb (Leagoo trójai a telefonon) másiknak kisebb(Samsung beég az amoled).
De még most hogy ne a samsung pártján álljak én is belehet sorolni hogy a htc a csőd közepén áll, némelyik nokia szoftveresen laggol, sony kamera szoftvere borzadáj, szifon túlárazott, huawei eltérő memó kártya sebességes telók.. lg bootlop hibák.. még valami?
Felesleges ezen összekapni gyerekek -
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #41606 üzenetére
Próbáld ki a régebbieket emulátorral. Sokkal szórakoztatóbb mint a mostani vackok
Más :
Valaki nem tud olyan okosórát/karkötőt ami nonstop méri a pulzust?
Eddig a Mi Band2 nézegetem, hátha van alternatíva vagy javaslata valakinek -
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #41604 üzenetére
Félek hogy olyan lesz mint a Mortal.. huzogatós vacak. Jobb lenne egy tényleges "kombó" harcrendszeres játék amit nem csak psp emuval tudok játszani
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41593 üzenetére
Klassz ha lesz valami mindenképpen dobd be topicba!
Am S-pennel durván rajzolnál ha szabad kézzel így megy -
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41586 üzenetére
Nájsz
A történet nagy vonalakban miről fog szólni?
Ugye nem kawaii kisasszonyba szerelem meg ilyenekRák : kell is az atm a note 8/szifon 8-hoz
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41576 üzenetére
06307 eddig passzol is
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41573 üzenetére
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #41563 üzenetére
Kakas túl heves nekem, most hogy látom doki is kivan lehet összekéne költözniük
Kakas : Hát van egy rossz hírem, én is a csajokat kedvelem
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41551 üzenetére
Szex minden lesz? Mert akkor ok
Úgy látszik nem egyedül kell albit kivennem majd, a vörös kolléga akivel randiztam őt is kiküldik
Dream *.*
Sárkány : Tán irigykedsz?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41537 üzenetére
Most mondjam azt hogy a végét kell huzogatni annak is?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41533 üzenetére
Ugye tudod hogy van kiskorú a topicban?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41531 üzenetére
Szuperál a rajzolás?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41527 üzenetére
Izgatottan várom én is. Bár ahogy a múltkor is hozzám jutott el utoljára a nokia 6 szerintem most is én leszek az utolsó..
Mondjuk egy Project Ara-ért mit meg nem adnék. 5 évig vártam rá de lefújta a projectet a googleQuqesz : nekem nincs beleszólásom a gyártásba, csak egy mezei szoftverfejlesztő/tesztelő vagyok
-
Soybex
őstag
válasz
Quqesz #41523 üzenetére
Finnekhez, kaptam egy céges ajánlatot. És nem igazán van ami itthon tartana. Lakást kikell adnom albérletbe, azzal nem lesz gond mert 10-20 perc alatt elviszik, inkább a költözés lesz fura
330-at biztosan nem. 220-230k ért viszont igen.Doki : Pixelt tavaly kaptam, idei pixel 2 modell egyenlőre nem jött be. De még nem biztos az essential
Csonti : Csak egy évet maradok
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41518 üzenetére
Nyugiii
Ne kezdjétek el.
Ez csak az én véleményem, mindenkinek más.
Ha egy százassal olcsóbb lenne akkor meg is venném meg én is mert igazából semmi gyerekbaja nincs a telefonnak, tehát nincs vele különösebb gond. A pixelt is kiakasztom 3 órás Sot-al napi szinten -
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #41512 üzenetére
3,5 órában benne volt wifi-chrome-youtube-antutu-meg kamera teszt. Ezen kívül egy két játékot egy 10 perc erejéig kipróbáltam rajta.
Nálam 3,5 órát bírt ezekkel. Kb 60-65% fényerővel szinkronizálás off.Doki : Igen céges volt, vasárnap jutott hozzám, de ma le is kellett adnom egyből.
A héten vagy a jövőhéten elvileg Nokia 8-at kapunk "ha" igazak a belsős információk -
Soybex
őstag
Jöhet a savazás kakas, kipróbáltam a Note 8-at és egyátalán nem tetszik. Ez már nem az a note mint régen..
1-1ben s8+ èrzetet keltett bennem. Kamera se nagy durranás, akksit sikerült 3,5 óra alatt megnyekkenteni.
Szóval nem lesz váltás -
Soybex
őstag
Pontosan. Ez volt az első socket amit 2k-s kijelzős telefonba raktak nem véletlenül.
Ezért is nehéz alternatívát találnom a note 4 helyett, mert egyszerűen minden téren megfelel, és nem érzem azt hogy a mai napig valami helyettesítené. Hiába van itt a note 8, nincs nagyon indok mert semmi lagg se más panasz. Dex nem érdekel egyátalán..
Jobb kamera talán azaz talán ami indokolná, de nem fotózok agyba főbe ez amit csinál az meg bőven a vállalható felett teljesít. -
Soybex
őstag
válasz
akooos #41407 üzenetére
1:1
15 colnak ott a lapos
Ez a 6,3' is már a lélekhatáron van nagyon.. de a kávamentességtől igazából nem hatalmas.Kakas : Nem hinném hogy jövőre valami nagy dolog jönne a telefonokba. Új socket az tuti de az annyira nem izgat mert a mostani is 2,7ghz-en pörög aztán 2015ben vettem. Ram meg 3gb néha kevés.. na most note 8ban 6gb jövőre se hinném hogy több lenne. Kamera meg mindig új..
Szerintem lassan az okostelefonok elérik a végleges formájukat, azaz csak ez a 3 dolog meg az akksi ami változni fog. -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41404 üzenetére
Az is aki csak vágyakozik rá és talán egy év múlva vesz
Mellesleg még gondolkodok rajta, mert 2 évet szerintem ellennék azzal is. -
Soybex
őstag
Sorozatban Rick And Morty verhetetlen
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41387 üzenetére
Huh? Áj dónt szex fór a phóné.
Mostani svéd csajszi kell nekem akivel randiztam. Rókavörös haj 180cm mondjuk nálam 4 évvel idősebb :c -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41366 üzenetére
Mit látok a metróban randi előtt... ázsiai túrista kezében a note 7 fe. Ha nem szálltam volna le a deáknál akkor biztos hogy leszólítottam volna :|
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41336 üzenetére
Valamelyik nap láttam ytube-n egy olyan hírdetésüket hogy a legjobb kamerás mobil. Szakadtam a nevetéstől
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41320 üzenetére
Note 8 topicban írták
Szerk : "A Westendben viszont kint van az földszinti Samsung boltban, csak annyit mondok, brutális"
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41318 üzenetére
Pff
Inkább ha extázisba akarsz esni menj el a westendbe a földszinti samsung boltban már lehet nyomkodni note 8-at -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41311 üzenetére
"Buliba megyek ahol nem hiszem hogy feltudok szedni csajt"
De más tuti összejön
Tegyél bele Celldwellert, Blue Stahli-t, Voicianst, meg Pendulumot.. aztán nem lesz monoton -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41301 üzenetére
Respawol mit akarsz
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41296 üzenetére
Grrr Hbo közvetlen angol verzió stream csak neked egy hajnali sms-t fogok küldeni benne hogy Jon Snow-ot megöli benne a mások vezére egy csontból álló sárkánnyal. Hupsz nem olvastad a könyvet
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41293 üzenetére
Most te nyertél, ezért lespoilerezem az utolsó részt a tronók harcából mikor kijön
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41290 üzenetére
Bazdmeg kiégtem
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41285 üzenetére
Tudom hogy legbelül most így érzel picurka, csak mert a nemedhez való vonzódást nem színleljük
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41282 üzenetére
Truelove kakasmadár
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41279 üzenetére
Láwollak ám <3
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41264 üzenetére
Anyukád szeret-e?
@No more : Akkor szerintem nem csillogott volna a szeme
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41258 üzenetére
Ja de nagyon luzer ember.. anyjával él 40 évesen, sose volt nője szerinted? Komolyan csillogott a szeme
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41255 üzenetére
Ez a jelenet zajlott le nálunk csak ipad helyett egy sütivel. Nem volt hajlandó a kolléga kimenni, aztán a szomszéd épületből áthívtak egy csajt aztán sütivel kizavarta
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41244 üzenetére
Mennyibe? Én is gondolkodok rajta egy ideje
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41238 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy kedvezményesen lehetett s7 edge-t vagy s7-et venni. Sokan éltek is ezzel a lehetőséggel, de nagy volt az árkülönbség a kettő között így pénzvisszafizetést igényeltem én annó. Na most elvileg usában viszont úgy működik, hogyha betudja az illető mutatni a samsungon beregisztrált termékkódot akkor jogosult. Ez ha itthon működne az jó lenne mert még 2018ig írja garisnak az enyémet is
-
Soybex
őstag
Valaki nem tudja esetleg hogy a régi note 7 tulajoknak itthon is olcsobb lesz-e a note 8? Usában 480 körül lesz a régi tulajoknak.. ha itthon is ugyan ez lenne akkor meg is venném
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41179 üzenetére
Csak azért fulladt kudarcba mert wp volt a 950-en. Pedig a készülék még a mai napig is erős hardverrel rendelkezik..meg poton pénzért meglehet venni csakhát winfos van rajta
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41155 üzenetére
11-13ig konferencián vagyok, utána meg 4ig bent roskadok
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41148 üzenetére
Ejj de kivagy már
Igaz van a Dokinak, kiéhezett kakas lett belőled -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41146 üzenetére
Utolsó hírdetés érdekes. "Csak személyesen nálam lakásban"
Ember rabló -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41144 üzenetére
Erősen gondolkodok rajta még mindig. Csak a mérete aggaszt ezért nem lesz előrendelve. Mate 9 is számomra baszott nagy.. de majd meglàtjuk
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41110 üzenetére
Na akkor jövhónap 15.-én pesten valamelyik vodafon üzlet, kakas maszkod hozd én viszem a varjút aztán kiraboljuk a kócerájt.
Ja meg széttörünk pár Szifont -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41100 üzenetére
Kakas : Előrendelhető
-
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41090 üzenetére
Picasso
Talán ez a legolcsóbb szerintem ahogyan nézegettem a konkurenciát. Sok helyen ajánlották.
Plusz amazonos értékelések is jók ahogy olvasgattam -
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41086 üzenetére
iPad air kilehet fogni 70-80 között akcióban. Mondjuk ezerfajta verzió van de 80-200 között mozognak újonnan.
Az a baj, hogy igazából csak drawpadok vannak géphez rajzolásra. Tablet téren egy kettő van max ilyen tèren.
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #41083 üzenetére
Viccen kívül iPad. Rengeteg művész ismerősömnél van, és nincs más amire lecserélnék.
-
-
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #41075 üzenetére
Látod látod.. #csakasamsung
Más : van 2 yorkid.. na most tegnap estétől itt van ez a kis vakarcs nálam.. és arra jöttem haza hogy a festőállványomat sikeresen eldöntötte és a rajta lévő akvarellpapírt szétszedte. Na most hogyan neveljem meg?
Nem vagyok gonosz vele, megmondtam neki hogy ez itt micsoda blablabla de le se sz*rt.. -
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror #41069 üzenetére
Dehogy. Én most elvagyok egyedül. Amíg haza nem érek és meg nem látom mit művelt anyám kutyája
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41067 üzenetére
Én is, csak szünetben unatkozok. Jah az indiai nőci foglalt azt mondta van párja
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41064 üzenetére
6gb rammal lesz szerelve. Több helyen is írták.
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi #41059 üzenetére
Ha tényleg igaz a cikk akkor nem hiszem hogy Note 8-at fogok venni.. Mert ez kb. Egy s8+ Ceruzával meg 2gb rammal. Teljesen elveszett a note designja. Szóval szürke boltokat nézem majd FE- iránt
-
Soybex
őstag
Azért vicces hogy ma 5kor lesz a Note 8 bemutató, de a hvg már kidobta a cikket róla
Note 83300-as akksi és 300k nyitó ár elgondolkoztató
-
Soybex
őstag
Hát vicces hogy 5' col alatt nincsen droid. Vagyis ami van az egy vacak. Samsungnak kéne felélesztenie egy mini szériát ugyan olyan specifikációval mint a flagship.
Mondjuk 5'-a sima Pixel is, meg az s7 se olyan nagy szerintem. Kikéne neki próbálni hogy milyen mert lehet csak számokkal dobálózik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest