-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #29857 üzenetére
Kikapcsolható, nem kell reset.
-
air
nagyúr
válasz
Daywalkerke #29476 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #29384 üzenetére
Huawei tagadja azt állítja semmilyen kapcsolatban nincs evvel a céggel. Akkor nem értem mit keres ott a honlapon mint partner és a Huawei miért nem szedeti le.
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #29364 üzenetére
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Daywalkerke #29361 üzenetére
Még le se kell nyitni, fent a link.
-
beg
veterán
válasz
Daywalkerke #29359 üzenetére
Abból, hogy a hanyatló keletnek készítették a gyenge mobilnethez (főképp india) keress rá. Neked kell kézzel frissíteni.
Továbbra is offolsz, alkalmazás topik a te pályád. Ez nem szakmai téma. -
beg
veterán
válasz
Daywalkerke #29355 üzenetére
Droid app topik.
Magyarországról valószínűleg soha, egyébként fent van a Play-en.
Megbízható.
Lehet.
Nem fogja tiltani. -
Vemiki
újonc
válasz
Daywalkerke #29329 üzenetére
Nezz utana ennek:
Apowersoft Phone Manager -
válasz
Daywalkerke #29329 üzenetére
Platformfüggetlen szerintem nem nagyon lesz (root nélkül, lásd lentebb)
Én PC (Windows) programra gondoltam
Amiket írtam, azok pc-s programok.Vagy Ilyen platformfüggetlen program nem létezik PC-re?
Ja, tényleg: root megléte eseténdd
Pl. különböző autómárkák esetén létezik azonos megoldás a javításokra?
-
válasz
Daywalkerke #29322 üzenetére
Van.
De platformfüggő.
Qualcomm: rawcopy
Mtk: Sp flashtool -
törölt tag
válasz
Daywalkerke #29303 üzenetére
Itt meg tudod nézni látogatott weboldalak alapján miket mentett rólad fb. Ikszeld ki egyessével.
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #29303 üzenetére
Az előző hozzászólást facebookról másoltam. Szépen le van írva: akár tagja vagy az fbnek akár nem, akár be vagy jelentkezve akár nem.. ha olyan oldalakon jársz ahol fb reklám van vagy tetszik gomb stb.. akkor fb látja hogy ott jártál.
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #29300 üzenetére
"Cookie-k és más adattárolási technológiák
A cookie-k rövid szövegek, amelyek használatával a webböngészőkről tárolhatók adatok. Cookie-k használatával tárolhatók és fogadhatók azonosítók, illetve számítógépekre, telefonokra és más eszközökre vonatkozó egyéb információk. Hasonló célokra más technológiák – többek között a böngésződben vagy a készülékeden tárolt adatok, a készülékedhez kapcsolódó azonosítók – és más szoftverek is szolgálnak. A jelen szabályzatban mindezekre a technológiákra „cookie-k” néven utalunk.Cookie-kat használunk, ha van Facebook-fiókod, ha használod a Facebook-szolgáltatásokat, köztük webhelyünket és alkalmazásainkat (attól függetlenül, hogy regisztráltál-e, illetve be vagy-e jelentkezve), valamint ha olyan más webhelyeket és alkalmazásokat keresel fel, amelyek használják a Facebook-szolgáltatásokat (például a „Tetszik” gombot vagy hirdetési eszközeinket). A jelen szabályzat ismerteti, hogyan használjuk a cookie-kat, és hogy milyen választási lehetőségeid vannak."
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #29300 üzenetére
Az app nem de ha appon belül böksz linkre azt jegyzi vagy ha fb app beépített böngészőjét használod. Ha böngészőből fbzel akkor szintén monitorozza a sütiket.
-
air
nagyúr
válasz
Daywalkerke #29134 üzenetére
Ahány ház, annyi szokás.
Ha romban nincs lehetőség, akkor root nélkül nincs megoldás. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Daywalkerke #28881 üzenetére
Szia!
Létezik.
-
beg
veterán
válasz
Daywalkerke #28502 üzenetére
Még hány topikba teszed be? Eddig 3-at számoltam...
-
Mr.C
őstag
válasz
Daywalkerke #28502 üzenetére
"While making these requests, the app sends device identification information with it, including phone's IMEI, Model, MAC address, Nonce, Package name as well as signature."
Ha megkérdezed, akkor azt fogják válaszolni, hogy bizalmasan kezelik az adataidat. Engem nem érint, mert xprivacy-val tiltom ezezket (vagy így van, vagy sem). Analytics pedig fagyasztva van
"Thijs Broenink reverse engineered the code and found that the app checks for a new update from the company's official server every 24 hours."
Igen, ez egy FEATURE a MIUI rendszerben, gyanis a belső alkalmazásai nem play-en frissül. Szóval saját szerveréről rántja le a frissebb alkalmazásokat
"Ironically, the device connects and receive updates over HTTP connection, exposing the whole process to Man-in-the-Middle attacks."
Itt a kérdés az, hogy a szignatúrát ellenőrzi-e, mert ha nem, akkor lehet rá exploitot írni. és MitM vajmi egyszerű ezen az elavult protokollon.
Szerencsére nekem host-ból vannak tiltva a gyanús dns-ek, így valszeg már a kommunikációt loop-ba tolom. Egyébként meg erre van az xprivacy. Meg még egyszer.... ha nem fogadsz el valamit, nem fog működni. Tehát TE szoktad elfogadni, TE szoktad engedélyezni a telepítést.
Most, hogy így felhívták rá a figyelmet, kérdés csak az, mikor írják meg az exploitot és a veszély attól függ, ki vesz téged körül (megcsinálja-e vagy sem). De ahogy én ismerem a xiaomit, sztem váltani fognak hamarosan"
-
Mr.C
őstag
válasz
Daywalkerke #28497 üzenetére
Hát én ezt kerülném. Azért ez már túl olcsó. Vagy lehet beleraktak ennyit, de 512 MB RAM-mal vagy nem tudom.... 99 dollárból ezt kihozni... Mondjuk a "360 fokos touch ID" is why elég inkábbhagyjuk véleményt kelt bennem :/
Szerk: látom már, 2 giga a RAM, csak nem figyeltem.... Tényleg kétszer gondold meg
-
ux1
addikt
válasz
Daywalkerke #28497 üzenetére
Talán ahogy írták : Android 6.
-
Mr.C
őstag
válasz
Daywalkerke #28403 üzenetére
Simán lehet. De ha már itt tartunk, akkor ismerkedj meg a drozer-rel és helyi hálózaton belül nézzük meg, ki merre kommunikál wireshark-kal.
-
Mr.C
őstag
válasz
Daywalkerke #28396 üzenetére
Ezért érdemes a virustotal alkalmazást futtatn.. Ha több adatbázisban szerepel fertőzöttként egy program, akkor el kell gondolkodni, mennyire false alarm
-
Bozek
nagyúr
válasz
Daywalkerke #28396 üzenetére
Gyári Android a Nexusokra van, plusz azokra, amelyiknek ott a nevében a Google Edition.
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #28394 üzenetére
Írhatnám, hogy kínai, de a Samsung -nál is volt ilyen eset (előtelepített 3rd. party billentyűzet).
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #28392 üzenetére
Igen, lehetséges. Ismerünk ilyen eseteket.
-
törölt tag
válasz
Daywalkerke #28390 üzenetére
Ebben a topikban nagyobb eséllyel kapsz választ ilyen készülékspecifikus kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest