-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #40316 üzenetére
Elég gagyik a tulajok. Én a mai napig figyelem az SGS 2 topikot és van pár ROM -om a "polcon". Az utána következő kínai telóm topikjában pedig olyan brigád jött össze, hogy külön Gdrive -on gyűjtöttük a "kincseket". A mai napig letölthető bármelyik ROM. Próbáltam ezt átörökíteni a Note 9 topikba, de ott nem fogékony erre a csapat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Wolfskin #40316 üzenetére
A pontos típusát nem ártana tudni, mert sokféle változat van belőle. De gondolom a Snapis N9005 az. Ebben az esetben pedig ott a Sammobile, ahol fent van (annak ellenére, hogy azt írtad a másik topikban, hogy nincs): [link]
Tény, hogy mivel archivált FW, ezért fizetős. Viszont ha ennyire kell, akkor azt a ~2000 Ft-ot megéri egy hónapra.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Wolfskin #37749 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy amíg lehet custom firmware-t tolni a samsung készülékekre, addig nincs miért aggódni. Stock androidot sosem használtam, knox nélkül is ugyanúgy megbízhatatlan az egész. Aki valamelyest is ért a témához az nem felhőzget és kontroll alatt tartja milyen adatai juthatnak ki a netre és mi nem.
Egyébként én vagyok szerintem az egyik itt a fórumon, aki a zárt kódok ellen van, plusz ha prism, nsa és barátairól szó esik, akkor lehet számítani az éles véleményemre.
Ennyitől még nem fog megállni amúgy a házad előtt fekete autó, azonban tapasztalat, ha csak rákeresel ilyen-olyan tervrajzra (pl. ekkora-akkora mm golyó cnc megmunkálásához szükséges adatok), megszakad egy időre a net...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Wolfskin #37747 üzenetére
Még mielőtt pánikba esnél, hogy itt valami összeesküvés van, elárulom, nincs.
Ezt a knox-ot én se tudom pontosan mi, az enyémben is van, de a netes írások szerint amint rootoltam a telót, visszafordíthatatlanul hw-esen kiégett, így ha arra vetemednék hogy visszarakjam a samsung stock romot, bizonyos funkciói nem mennének már, pl. a samsung fitnesz vagy mi, meg valami biztonságos mappa.
De javaslom keress rá a sokhsz-es samsung topikokban a knox szóra, meg nézz körül redditen is. -
-
LonGleY
veterán
-
SUPREME7
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
Wolfskin #7370 üzenetére
Google-szakértő... miért kell mindent túlzásba vinni? Egyszerűen arról van szó, hogy a Google termékek össze vannak kapcsolva, ezért hát a belépőket egy központi helyen kezeli az Android (beállítások > fiókok és szinkronizálás > hozzáadás). És akkor már ott helyben azt is be tudod állítani, hogy a hozzáadott fiókból mit szinkronizáljon. Ha csak a levelekre vagy kíváncsi, akkor azt hagyod meg.
-
LonGleY
veterán
válasz
Wolfskin #7367 üzenetére
Az, hogy nem szerencsétlenkedik a felhasználó, és hozzáadja a rendszerbeállításoknál a többi fiókját is.
Vagy ha még mindig nem jut dűlőre, nem a programot kezdi el szidni egyből, ahogy szokása más témakörben is, hanem felüti a Google első találatát... azért a Google-ét, amit a minap is több ízben lehordtál. Lehet, csak használni kéne tudni.
-
Jacak
senior tag
válasz
Wolfskin #7352 üzenetére
Hát olyan biztos nincs,h. megmaradjanak a beszélgetések,de másik(tehát több) fiókot is tároljon...
...Na de miért lenne jobb egy kitett gomb?Ha azt eléred,a hangerőgombot is elérheted ennyi erővel... Ha nincs itt PH.-n topicja,esetleg XDA-n próbáld meg. A SIM-névjegyek meg... Nekem alapból nem is mutatja,úgyh. nem zavar vizet... -
Jacak
senior tag
válasz
Wolfskin #7347 üzenetére
Üdv.
1.,Sztem nem.
2.,hangerő LE némít bejövő híváskor.
3.,passz,nem ismerem ezt az appot,alkalmazásoknál meg kéne nézni mizu vele,esetleg,h. van-e beállítva vmilyen alapértelmezés.
4.,Az app kezelésénél 'adatok törlése' nem jó?
5.,Igen,csak root-joggal,esetleg érdeklődj a teló topicjában.
6.,Ha a névjegyeknél SIM-et választasz ki,nincs vmi olyan opció,h. másolás telefonra? -
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #7187 üzenetére
akkor ezt senki nem tudja?
"SAJÁT FOLYÓIRAT"-ot hogy lehet kikapcsolni?
a képernyő aljának megérintésével/felsimításával jön elő, ezzel a dumával indít:
Saját folyóirat
Üdvözüljük
"Minden elérhető frissítést egyetlen helyen élvezhet" (én nem szeretnék semmit egyetlen helyen élvezni)
"A Saját folyóirat olyan tartalmat, információkat és alkalmazásokat javasol, melyek szerintünk tetszhetnek Önnek" - ez elég beteg dolog. már így is sokat tudnak rólam, még kérkednek is vele... -
Wolfskin
őstag
válasz
Wolfskin #7167 üzenetére
közben kipróbáltam két tűzfalat, ami pont ezt tudja, droidwall és avast, sajnos mindkettőhöz rootolt telefon kell...
annyira tudtam, hogy telefonálásra telefont kellett volna venni!!!
valami régi, nyomógombost.
szóval ismét adódik a kérdés: hogyan lehet root jogosultságot szerezni/rootolni? (ez azért fontos, mert az N8 nokián is lezabálták az internet keretet a kis appok és itt is szinte óránként frissíti magát valami. a leveleimet szeretném aktuálisan látni, nagyon ritkán netezni (oprra) de semmi több, más ne mászkáljon ki nekem!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Wolfskin #7165 üzenetére
Nem lesz ennyire egyszerű, ugyanis én most átírtam, de az eredmény most engem is meglepett, mert nem veszi fel portartit mode alatt az új felosztást, csak fektetve. Megpróbálom forráskódból leforgatni, de mivel ez egy Mercurial project, amit még soha sem használtam, így már előre félek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest