-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem ez inkább az Android alkalmazások topikba való, de egy érdekes problémát feszegetsz (legalábbis számomra érdekes). Van egy E-Robot nevű automatizáló és a fejlesztőjével azon próbálkoztunk (Ő programoz, én meg tesztelek), hogy miként lehetne elérni azt, hogy a rendszer felkínálja, mint lehetséges hívóalkalmazást (és ezáltal alapértelmezetté lehetne tenni). Az én esetemben azért lenne hasznos, mert különböző feltételek szerint forwardolhatná a kimenő hívásokat (mondjuk wifi és 3g kapcsolat esetén VOIP hívást indít az adott számmal, 2g esetén pedig GSM hívást). Nálad mindíg a Telefon alkalmazás felé irányítaná tovább (vagyis GSM hívás), de közben elmenthetné azokat az infókat, amikre szükséged van. Nem is értem, hogy az Android miért nem teszi lehetővé, hogy egy intentet oda irányítsak, ahova én akarom (vagyis, hogy egy feladat bármelyik alkalmazással elvégeztethető legyen, ne csak azokkal, amiket a rendszer felkínál).
-
VegyesTamás
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest