- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
balika21 #49733 üzenetére
Azért mert ha reset után törlöd a fiókot és átadod az új tulajnak akkor kib@szol vele/magaddal rendesen! Ugyanis ha neki valamiért resetelni kell akkor a te belépődet fogja kérni a telefon! Az övé csak akkor lesz elsődleges ha reset után(ahol nincs a tied már a telefonon) azzal lép be.
-
vacs
veterán
válasz
balika21 #49725 üzenetére
Ha a vevőnek van hardverapro fiókja és sok + értékelése, akkor szerintem Ő simán törli és kész.
Ha csak facebook vevő, akkor necces a dolog, bár ott is vannak rendes emberek!Szerintem hiba volt távolról kilépni a google fiókból, mert lenne egy olyan lehetőség, hogy Android-eszköz tartalmának távoli törlése!
Ha a vevő fellép a wifire, akkor a telefon rögtön törölte volt magát, de így hogy kiléptél a fiókból ez a lehetőség nem tudom, hogy működik-e!
Google Készülékkereső.Kilépés helyett ide kellett volna írnod szerintem!
-
svgyula
addikt
válasz
balika21 #49727 üzenetére
Szia! PC-ről lépj be a kugli fiókba és az eszközök között távolítsd el az adott telefont. Ez nem biztos, hogy használ mert ha belép és utána bepipálja az email-ek között, hogy "én voltam" akkor akár ki is zárhat a saját fiókodból. Persze egy normális vevő nem csinál ilyet de mivel semmit nem tudsz róla így bármi lehet. Esetleg figyeld a "tartalék" email amire a biztonsági figyelmeztetés még jön és ott jelöld meg ha belép azt az opciót, hogy "nem én voltam".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest