- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ja, csak az az érdekes, hogy a hívások közt nem állítgattam semmit. pont ezt a némítást gyakoroltam. úgyhogy nem értem.
a hang alatt csak két opció van, hogy ki vagy be.
(mint a stewardess amikor megkérdezi az utast: enni kér? - hát nem is tudom, miből lehet választani? -igen vagy nem.)
-
Wolfskin
őstag
-
Wolfskin
őstag
csak azt akartam volna elérni, mivel többen is használjuk, hogy ne mentse el és ajánlja fel a felhasználóneveket.
ha lehalkítom, akkor végleg lehalkul, tehát utána újra fel kell hangosítanom. ráadásul rezegni utána is fog. a nokián halál egyszerű volt, ha bejött egy hívás, amit nem akartam felvenni (persze kinyomni sem) csak meg kellett érinteni egy gombot és már nem is csörgött tovább. ettől minden beállítása megmarad. ezt még a nyomógombos nokiák is tudták (nem kellett némára tenni, bejövő hívásokat egyedileg lehetett némítani, ha épp nem akartad felvenni).
ezt meg kel kell emelni (ami szintén neme egyszerű, mert olyan vékony), forgatni, majd visszatenni. hát gratulálok a mérnököknek...a skypeot töröltem a rendszerből, mivel így teljesen lenullázta magát. majd utána olvasok, hol tárolja a felhasználó neveket. nem szeretném, hogy az egyik, aki a sajátját nézegeti tudjon a másikról aki szintén.
-
Wolfskin
őstag
köszi,
megnéztem:1.,Sztem nem.
pedig mit meg nem adnék érte...2.,hangerő LE némít bejövő híváskor.
nincs egy gomb, amire rábökök és lenémul ??? ennyi erővel pl. a szobából is ki lehet vinni, és akkor nem hallom...3.,passz,nem ismerem ezt az appot,alkalmazásoknál meg kéne nézni mizu vele,esetleg,h. van-e beállítva vmilyen alapértelmezés.
sajnos ez egy gyári okosság, félek ezt is csak root után lehet törölni4.,Az app kezelésénél 'adatok törlése' nem jó?
de. ezzel nem csak a megjegyzett felhasználó neveket törölte, hanem minden beszélgetést is...úgyhogy ennél már csak egy jobb van: mérgemben töröltem az egész alkalmazást a telefonról.
5.,Igen,csak root-joggal,esetleg érdeklődj a teló topicjában.
nincs még neki...6.,Ha a névjegyeknél SIM-et választasz ki,nincs vmi olyan opció,h. másolás telefonra?
közben sikerült átmásolni (szinkronizálással), most duplán van meg minden. majd visszateszem a sim-et a nokiába és letörlöm. -
BlackSoft
addikt
Tudom, de eddig csak Androiddal volt problémám telefonoknál.
Használtam sokat iOS-t, és WP-t is, sőt BBOS-t is, de sehol nem volt annyi nyűg, mint Android-nál.
Ráadásul egyik telefon sem laggolt össze vissza menüben stb attól, hogy olcsó, gyengébb kategória volt, Android esetében pedig (hacsak nem google telefon) ha nem 200 ezerért veszel telefont, amiben olyan erős a hardver, akkor igen csak sok lassulás, lag lesz.
-
törölt tag
ma reggel megoldódott lenulláztam a telót és utánna mikor bekapcsolt azonnal jelezte, hogy van.
ma délután meg mondom akátmi lesz is megpróbálom az android4-et feltenni és sikerült
még csak oldal gombokat se kellett nyomkodnom, ezt több fórumon ill leírásba olvastam, hogy nyomni kell a készülék hang gombját. tölem nem kérte, csak a gépen kellett az utasításokat követni kb 4 egérklikk volt
köszi hogy segítettél!
más: kicsit karcos a kijelzőm bő kétéves a teló , ha netet olvasok vagy ilyesmi, fehér alapon halványan látni, a kis karcikat (2-3) magának a készüléknek ettől még nem lehet gondja ugye? tehát ha engem nem zavar gondolom használhatom a végtelenségig így is. ?
ja ás még valami, android 4 esen azt hallottam hogy már a Chrome az alap böngésző, de nekem 1 ugyanolyan földgömb volt böngésző felirattal mint a 2.3-on , csak némi plusz is volt benne.
-
törölt tag
Androidos fx-re tettem rá oda is kieg-eket és ezek is fogyasztják a helyet leginkább ezért kérdeztem.
MÁS: törölgettem appokat helymegtakarítás céljábol, szanáltam ami már nem kell, véletlen kitöröltem a google playt, és sima webáruház lett. hogyan csinálhatom vissza google play-re?
(android 2.3) ,
-
Habell
tag
A csengőhangos csoportos dolgot értem. Közben megtaláltam melyik alkalmazás letöltésével lehet ezt egyszerűbben.
A facebookbal az a helyzet, hogy ha gépen kilépek a chatból és ezen az android telefonon fellépek a fb-ra egyből mutatja hogy fent vagyok chaten.
Van egy másik telefonom is nokia C6-00 ott simán megy ez hogy opera minin fellépve a fb-ra kilépek a chatből akkor gépen is kivagyok lépve. Oda vissza működik ez. De az androidnál sajnos nem. Egyszer beléptem a legelején és azóta nem tudok kilépni. Nincs semmilyen lehetőség amikor jobbról nyílik a chat csak névre tudok keresni, "Edit" funkció van és ennyi. Se az alján se felül semmi hogy ki lehetne lépni ebből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest