- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #26650 üzenetére
Oriasi elonye, hogy az egesz flashmemoriat le lehet vele menteni,
es utana visszatenni.
Meg akkor is, ha pl.en a Wayteq tabletemre winxp-t akartam rakni, es ezert tegla lett belole.Hatranyarol nem tudok :-)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aprokaroka87 #26652 üzenetére
Egy kicsit több önállóságot is tanusíthatnál, amikor valamire kíváncsi vagy. Hol marad a dolgok után való kutatásnak az élvezeti értéke? Pont az a szép az Androidban, hogy mindenféle portálon kismillió írás található a rendszer minden pontjáról. Az utánajárással pedig sokkal könnyebben és gyorsabban tanulsz, mint az itt kérdezgetésből, nem beszélve arról, hogy még nagyon sok hasznos információra bukkanhatsz.
Valamint beg fórumtársnak 100%-osan igaza van, megkaptad a választ és meg sem köszönted. Ettől azért a PH színvonala magasabb, kicsit igazodj hozzá légyszíves. Ezt a teljes topik nevében kérem tőled! -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26652 üzenetére
Ha segítenek, azt illik vagy megköszönni vagy semlegesnek maradni. De az "olvasd el még egyszer" egyik kategória sem. Sőt.
-
válasz
aprokaroka87 #26650 üzenetére
-
rjg
őstag
válasz
aprokaroka87 #26619 üzenetére
Te érted is, amit írsz? No offense, de néha nagyon nem úgy tűnik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26616 üzenetére
Megfelelő háttér tudás nélkül ez volt a legrosszabb döntés a kívánt cél érdekében...
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26616 üzenetére
Hol volt szó rólad?
Nem magáról a play service-ről beszéltem, de mindegy, hagyjuk.
Ismét egy "szakmai" húzás. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #26611 üzenetére
De fura! Sosem gondoltam volna! Lehet, hogy net nélkül sem működik a Gmail?
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26598 üzenetére
Naná! Ezért működik egy CM tisztán GAPPS nélkül is. Vagyis lényegében rendszer nélkül, igaz?
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26598 üzenetére
Hát persze...
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26596 üzenetére
Szerintem köze lehet a play szolgáltatásokhoz, vagy a wakelockhoz.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26589 üzenetére
He?
Launcher hogy a viharba zárna be bármit? -
Krill77
őstag
válasz
aprokaroka87 #26496 üzenetére
Root van. Xposed van de off. Nem hasznalom mert a gravitybox nem megy sajna. Nem tudok belelepni modulba igy nem is pipalom be.
-
daginyomigec
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #26488 üzenetére
Mindkét lejátszót letöltöttem, a gyári appok gyengék voltak.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26452 üzenetére
Öljétek egymást máshol!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26446 üzenetére
A rendszerben nincs, amúgy lehet van rá ALKALMAZÁS - >
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26422 üzenetére
Ahol az utolsó hozzászólás: 2016-01-08 20:08:33
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26394 üzenetére
Vajon ha kikapcsolod a kijelzőt, akkor leáll a telefon? Nincs gsm kommunikáció, nem megy deep sleepben a soc, nem vár push üzenetekre, nincsen standby wifi/bt/nfc stb., egyszerűen átmegy 0w fogyasztásba, mint mikor a hajszárítót kihúzod a falból.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26392 üzenetére
Mire gondolsz először, mikor egy Telefon-tétlen szóösszetételt olvasol? Melyik állapota lehet ez a telefonnak?
Illetve nem lenne-e célszerű egy Gsam/wakelock detector/betterbattery célalkalmazással egyéb részleteket kideríteni? -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #26358 üzenetére
Hogy mit nem lehet érteni, kedves Tamás?
20 hsz-ből kb 18-at
De ezennel be is fejeztem, szétoffolod te magadban is a topikot nem kellek ehhez én is -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26363 üzenetére
Van egy elektromos rollerem, amivel 2mp alatt szeretnék 0-100-ra gyorsulni mindezt szerelés, szakirodalom olvasása és egyéb alkatrész nélkül.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26361 üzenetére
Gravitybox és társai ezer éve tudják.
Alul network mode switch.
Tasker, erobot szintén ismeri. -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26358 üzenetére
Ami gyárilag a beállítások alatt van az nem jó ugye?
Beállítások/mobilhálózatok/preferált hálózattípus -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26349 üzenetére
Konkrét kérdés nélkül nehéz válaszolni, ha valaki akarna.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #26341 üzenetére
Nem találok ilyen menüpontot.
4.4.4 Kitkat, Motorola RAZR, SlimLauncher 1.0
-
kacsyx
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #26338 üzenetére
Az app drawert már sikerült a helyére tenni, a Launcherben tudtam visszaállítani kacifántos módon.
Már csak arra szeretnék megoldást, hogyan lehetne az értesítési sáv eltűnését megszüntetni. Tudjátok, olyan most mint mikor a Windows tálca automatikusan legördül és eltűnik, aztán ha fölé viszed az egeret, akkor megjelenik. Csak telefonon le kell húzni ujjal. Szóval hogy lehet ezt fixálni, hogy mindig látszódjon? -
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26330 üzenetére
Van belőle pár, 7 után feladtam a számolást. Egyik sem kompatibilis. Hát az baj.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26327 üzenetére
Goto google.com
Input: otg checker
RunMiért olyan bonyolult keresni, aztán kérdezni?
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26324 üzenetére
Gondolom nehéz lenne az "otg checker" találati listát végigpörgetni. Még az is meglehet, hogy valahogy meg lehet állapítani.
-
válasz
aprokaroka87 #26324 üzenetére
Ha rootolt, akkor /mnt mappaba ures csatolasi pont, oda csatolja a kulso tarolokat,
valamint /system/etc/vold.fstab is tartalmaz csatolasi imformaciot.
Root nelkul:
legalso menupont nagy valoszinuseggel nem lesz ha nincs otg.Ennek ellenere van olyan keszulek ami hekkeles es kulso tap hasznalataval kepes ra, de alapbol nem, pl. Asus tablet.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
aprokaroka87 #26309 üzenetére
Természetesen jött frissítés azota a Note 3 szériára, de az csupán az 5.0ig ment el, amivel nem a legeslegszuperebb.
Na de:
Aprokaroka87: 88 alkalmazást fagyasztottam, s pl az összes knoxot. Lehetséges hogy a folyamatos újraindítgatási kérések miatt van folyamatosan nyaggatva a rendszer? -
Remekelek28
őstag
válasz
aprokaroka87 #26312 üzenetére
Igen,gondoltam amugy hogy sok értelme nincs. Reméljük a google majd kiszűri az ilyeneket.
-
xcds
őstag
válasz
aprokaroka87 #26306 üzenetére
Úgy tudom, az is ilyen általános vmi, nem köthető konkrét alkalmazáshoz.
-
válasz
aprokaroka87 #26299 üzenetére
Csak hogy az "olvasással" nem sokat érsz ez esetben.
Amennyiben meg nem csak "olvasnál", már ott tartunk, hogy akárkinek a kezébe nem kell root. -
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26297 üzenetére
Ha olyan, aki nem ért hozzá, akkor nagyon is.
-
xcds
őstag
válasz
aprokaroka87 #26295 üzenetére
Gondolom nem akarják hogy a felhasználó szakértsen. Ami nem is lenne gond, ha jól működne...
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26292 üzenetére
Mi az a Wakeup manager? Valami ébresztő alkalmazás? Play-en ilyen program nincs.
A 'dumpsys alarm' log megtekintéséhez nem kell root 4.4 alatt, csak felette.
Ezt a logot mutatja "grafikusan" a Wakelock detector is. Ehhez is csak 4.4-en és felette kell root.
Továbbá sem 4.4-en, sem 5.0-án vagy felette nincs semmilyen beépített funkció a fejlesztői lehetőségeknél.
Csak a fals információk tisztázása végett. -
xcds
őstag
válasz
aprokaroka87 #26289 üzenetére
Az a baj, root nélkül nem megy 444-en, azt meg egyelőre nem akarom, mert nem igazán értek hozzá. Egyébként csak azt kellene megnézni, mi tartja ébren a telefont.
-
xcds
őstag
válasz
aprokaroka87 #26287 üzenetére
Nekem is jó volt, egészen pár héttel ezelőttig. Aztán magától elkezdte. Én a google play szolgáltatásokra gyanakszom, de azzal meg nem tudok mit kezdeni, mert, ha nem frissítem, szinte semmi nem működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26268 üzenetére
És ha az Android része, akkor az már szakmai kérdés? Az is csak egy alkalmazás, amiknek van saját topic-ja.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #26268 üzenetére
Nézd meg, hogy CBR, vagy VBR, milyen a bitrátája, és a mintavételezési frekvenciája!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26245 üzenetére
Függetlenül az októl zooper-ben nem árt bekapcsolni a készenléti frissítést és ha a telefon beállításaiban van lehetőség, akkor védett alkalmazás legyen, különben kis késéssel frissül, mikor bekapcsolod a kijelzőt.
-
S.Feri
őstag
válasz
aprokaroka87 #26217 üzenetére
Dupla lett bocsánat.
-
S.Feri
őstag
válasz
aprokaroka87 #26217 üzenetére
aprokaroka87: 4.9.13
Postas99: googlen keresztül enged csak belépni.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26103 üzenetére
Ismi cukker masinácskája is az előbb említett korlátozásba sorolandó, de nem gondoltam volna, hogy külön említenem kellene az összes variánst. Kapcsold be ott is médiatár üzemmódba, biztos segíteni fog.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #26100 üzenetére
Az biztos sokat javít az adatátvitel fizikai korlátain, legyen az memória vagy adatkábel sebességkorlát.
Sőt, fordítsuk északnak hátha úgy jó lesz, de legalább rá lehet kérdezni.
#26099: Egy adb push vagy ftp sebesség többet mondana, de szerintem itt a fent említett két dolog lehet a ludas.
-
válasz
aprokaroka87 #26053 üzenetére
Nyilván nem kamuból tette fel.
Láttam már upcmail-es Google account címet is.
Érdekes windowslive-os mail címet látni. Nekem továbbra sem sikerült beállítani több készüléken sem.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #26053 üzenetére
Én még mindig nem kerültem közelebb a megoldáshoz az alap problémámmal kapcsolatban. De gyanítom nem is fogok. Imádom, hogy mindig olyan hibába botlom amihez senki sem ért...
(#26054) Somatom: Van egy gmail-es e-mail címe is barátnőmnek de azt csak pár hónapja csinálta és be sincs állítva szóval annak vajmi kevés köze van az évek óta meglévő windowslive-os e-mail címéhez. A telefont is másfél éve vette és akkor azt adta meg alapnak, gmail-es címe még nem is volt. Egyébként meg utálja ha minden össze van szinkronizálva, meg nem is nagyon ért az ilyen dolgokhoz szóval az csak egy natúr MS fiók.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #26051 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87 #26049 üzenetére
Igen. 1 hete miután visszajött a szervízből a telefonja (Huawei G6) én állítottam be neki a windowslive-os címet mert mondta, hogy máskor is így csinálta. Nincs sem gmail fiók sem más a telefonján beállítva és simán visszatöltötte biztonsági mentésből az app-okat és bármit le tud tölteni a store-ból szóval működik a dolog.
(#26047) Mennali : Ezt én is tudom, de azért ne vicceljünk már hogy 2016-ban a piacvezető andoid legújabb verziójában nem lehet elmenteni úgy egy képet a profilhoz, hogy azt feltöltse a Gmail fiókomba
Ez azért elég nonszensz.
(#26048) Viktor0610: Nehogy már a Nexus-szal legyen gond ilyen téren mert az megint elég ciki a google-re nézve... És elhiheted, hogy nem user error.
-
válasz
aprokaroka87 #26043 üzenetére
Miért??????
-
gyulank
addikt
válasz
aprokaroka87 #26035 üzenetére
Onnan jöttem...
-
gyulank
addikt
válasz
aprokaroka87 #26033 üzenetére
Nem tudom, csak, hogy vibrál, gondoltam, akkor hátha nem.
De mindegy, mert mindenképp rossz ez ami van a ROM, meg a Recovery is. -
gyulank
addikt
válasz
aprokaroka87 #26031 üzenetére
Én mindenhol simát írtam.
-
gyulank
addikt
válasz
aprokaroka87 #26028 üzenetére
Hogy legyen ennél tisztázottabb? Én elmondtam, hogy hol mi van. Telepatikusan kéne megkérdeznem a mobilt, vagy alapból tudnom kéne? De ha ez nem elég, van benne egy MTK Engineer mode menü a Telefonról előtt, amiben megpróbáltam állítani a kijelző PWM hatásafokán, de visszaállt mindig 0-ra.
De talán azért linkeltem azt, mert nem tudtam, hogy az különböző, de ettől még én az enyémről amit láttam, leírtam. Csak én ettől többet nem tudok, mert nem tudom, hol írja ki, ha kiírja.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26028 üzenetére
Ha ennyire jól tudod, akkor minek kérdezel vissza?
Egyébként a "simáról" én semmilyen hivatalos oldalt nem találok, és a kérdező posztjában lévő linken Grand X változatról van szó. Talán nem véletlenül linkelte azt. -
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26026 üzenetére
Baromi nehéz beírni a Google-be, hogy "ZTE V970" és a gsmarena linkjére kattintani, igaz?
(Bár akkor nem gyűlnének a fölösleges hsz-ek, ugyebár?)
Tegra 2 van benne egyébként. -
gyulank
addikt
válasz
aprokaroka87 #26024 üzenetére
A doboza szerint, meg a beállítások szerint az. Egyéni build v1.2mod by BM (22-07-2013); Alapsáv, Kernel 2012.
3GP-be vesz fel, itt meg 1080p-t írtak róla a bemutatóban. Nem működik a bekapcsoló gomb(bár mielőtt alapra állítottam működött), ha beteszem az akkut bekapcsol, lezárni nem tudom, csak magától zár le. Vibrál a kijelző mondjuk szürkénél. Meg alapból, ne koreai recovery legyen már, mert úgy kicsit sem értek... -
Maxell014
senior tag
válasz
aprokaroka87 #26015 üzenetére
milyen programot ajánlasz a takarításra ?
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #26013 üzenetére
-
Maxell014
senior tag
válasz
aprokaroka87 #26007 üzenetére
most például 38%-nál írta ki.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #25998 üzenetére
Esetleg megosztanád velünk a módszert? Egy szakmai topikban hasznos lehet az ilyesmi. Hátha akad olyan elvetemült, aki használja a keresőt.
-
válasz
aprokaroka87 #25989 üzenetére
Ha nincs, akkor AdFree.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #25987 üzenetére
Akkor az a gyanúm, hogy ez olyan lesz, mint a szovjet Gum áruház rádió választéka. Szököl, vagy Sokol.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #25977 üzenetére
Egyszerűbb lenne a zárképernyő alkalmazást lecserélni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #25977 üzenetére
A képi elemeit a framework-res.apk, a kódsorokat a többi körben lévő framework fájl.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #25964 üzenetére
A root jogosultság kezelő appok éppen erre valók. Pl. SuperSU.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #25959 üzenetére
Ezért kellett volna rákeresni a kép alapján, mert addig én sem tudtam a rendszerapp nevét.
De úgy látom sötét kútba dobálok kavicsot.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #25955 üzenetére
Miután kerestél és nem találtál megoldást, azután. Csak nem gondoltam, hogy ezt így le kell rajzolni neked.
"De ez úgylátszik nem az Android szakmai topik fórum"
De, csak kéretik nem összekeverni a "guglizzatok helyettem" topikkal. -
válasz
aprokaroka87 #25955 üzenetére
Most éppen sorba álltál a ...
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #25947 üzenetére
Google keresés? 3. találat volt a vidók alatt...
"From Settings > Apps, slide all the way to the right until you see the all apps screen (not downloaded or running). Scroll down to MMI Test and click on it. Note: On some devices it might be listed as MMI Test II, or some other derivative.
After clicking MMI Test in your list of all apps, you should be able to Disable the app. This will keep the app on the phone, but it will not be able to run at all, even in the background."Lehetne olyat, hogy előbb rákeresel aztán kérdezel?
-
válasz
aprokaroka87 #25947 üzenetére
Nem csak, hogy nem ment, hanem nem megy még mindig.
Durva, hogy PH! addiktként ilyen nem megy.Tessék egy link mobilról, mielőtt azzal jönnél, hogy mobilról vagy...
-
válasz
aprokaroka87 #25945 üzenetére
Hogy nem az egyetlen vagy aki ilyen problémával küzd, az legalább biztos.
Megoldás: JRD MMI Test alkalmazást freezeld, vagy távolítsd el. Ehhez ha nem volna, kelleni fog root jog, de azon a régi rendszeren az egy kattintásos (pl kingoroot).
-
válasz
aprokaroka87 #25945 üzenetére
Ha látnánk a képet, okosabbak lennénk.
-
air
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #25905 üzenetére
Milyen problémát okozhat a cache a /data partíción, amikor annak sajátja van?
-
kislaszlo83
tag
válasz
aprokaroka87 #25905 üzenetére
A cache 46mb, szóval ez nem számottevő...
-
GEPESZ66
veterán
válasz
aprokaroka87 #25865 üzenetére
Szerintem alapból 5-ön sem lehet beállítani.
-
válasz
aprokaroka87 #25827 üzenetére
Az más.
Annak imhol vala az megfelő topik vala.
Olvasd el az indító bejegyzést, mi minden kell hozzá.
Vagy másik lehetőség, hogy léteznek automata mod recovery generátorok (EasyTWRP, Carliv Touch recovery, PhilZ recovery, plusz még ott az MTKDroidTools is, ha van már root.)
Ha nincs root, akkor az auto generátorok nem működnek, de a 6572 már támogatja a fastboot-ban felrakható boot.img-t, így pedig akár egy insecure kernelt is fel lehet tenni, minekutána már van adb root, onnan meg nyitva az út. -
válasz
aprokaroka87 #25822 üzenetére
Nem igazán. Az újabb MTK-s Soc-okat alig ismerem, bár volt néhány sikeres portolás még 4.4-re, de 5.x, netán 6.x már nem az én világom, főleg idő és ismeret hiányában.
Inkább zenét hallgatok. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #25821 üzenetére
cappa72 foglalkozik még cwm portolással?
nem magamnak akartam válaszolni
-
válasz
aprokaroka87 #25815 üzenetére
Nem tudom mar hol,
de olvastam hogy a lefagyasztas, vagyis tiltas ellenere mukodhetnek
bizonyos alkalmazasok vidaman .Raadasul hatterbe futva.
Ezert en az ilyeneket az 'Rendszer Alkalmazas' nevu appal torlom,
ha megis kell, visszaallitom. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #25817 üzenetére
Annak természetesen van. Akár felhasználói fiókot is módosíthat. De, ilyesmiknek nyomuk marad a logban.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #25815 üzenetére
Nem, mert nem "látja". De, ha hiányzik neki, akkor újratelepítheti és futtathatja. Persze, ehhez elég komoly jogosultságokkal kell rendelkezzen. De, a kérdésed az elvi lehetőségekre vonatkozott.
-
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #25799 üzenetére
Próbálgatom ezt a Contacts VCF-t, de ez meg az emilcímeket is betenné a telefonba.
Én csak a számokat szeretném elmenteni, a nevekkel, azt ebben hogyan lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest