- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rengetegen esküsznek rá, hogy a helymeghatározás náluk nem okoz számottevő akku terhelést, míg én az elmúlt években nem tudtam olyan készüléket és sw kombót (greenify, amplify, pwnap stb) használni aminél a manuális ki/bekapcsolás ne hozott volna érezhető változást. Valamit rosszul csinálok?
-
ksanc
őstag
Nem zavar, főleg, mert én még a régi iskolát jártam, csak az van bekapcsolva, amit használok.
Tehát nálam alapból ki van kapcsolva minden, a wifit kivéve.
Igen, elhiszem, hogy baromi bonyolult két tapintással be- és kikapcsolgatni, amit használ az ember, de én már csak ilyen vagyok -
törölt tag
Miiii???
5.1 -en nincs Gravitybox? De hát az Android alap gyorskapcsolós megoldása hardveresen is károsíthatja a telót. Ha elkezdi nekem csereberélni a gombokat, akkor sanszos, hogy falhoz csapom a droidot. De, a gyorskapcsolókon kívül is csomó hasznos feature van a Gravitybox -ban. Elég gyászos jövőkép. Igyekezhetne a Canonical! Ha a következő Meizu Ubuntu Edition megkapja a B20 -at, meg az asztali módot, akkor én benevezek egyre. -
brd
nagyúr
Végül megoldottam, ha érdekel valakit: Az Ext2explore-2.2.71 használatával megnyitottam a gyári img-t, kimásoltam belőle a file-okat a telefonra a megfelelő helyre Root Explorerrel, kiosztottam az img-ből kinézhető jogokat a foldereken, file-okon, majd újraindítottam a telefont, és úgy tűnik minden oks.
-
Hogy egy rendszer app hany helyre 'eszi' be magat, es a backup programok, mint a
titanium, mindenhonnan legyalulja-e, ezt sajnos nem tudom.
Arra irtam, hogy ha ''csak'' ez a feladat, tehat magat az appot egy gyari rombol kimasolni, es a
system/app mappaba betenni, azt igy tudom, de itt bezavarhat meg az odexeles is, mas is.Ha sikerul, es hibaval elszall megis, akkor a dalvik cachebe benne a leforditott regi,
esetleg akkor wipe cache.De ezt inkabb nalam okosabbaktol kerdezd.
-
-
-
-
ksanc
őstag
Nálam a PowerUser már azt jelenti, hogy képes ésszel használni egy eszközt...
Nem egy jajdelassúagépcsináljvalamit gépen láttam távoli asztalmegosztással a 345 nyitott fészbuk ablakot... Kétdezem, miért van ennyi ablak nyitva?... - Há' mert lusta vagyok becsukni...
De nem baj, mert az ilyenek veszik meg mindig a legújabb hardvert én meg olcsón megveszem a megfelelőt
-
aprokaroka87
nagyúr
egy jól megírt alkalmazás eleve csak akkor használja az internetet ha arra valóban szűkség van..persze nyilván azzal nem lehet mit kezdeni ha 10-15mp ütemben kell felcsatlakoznia.
De a folyamatos kapcsolatot nem is javasolják pl Android fejlesztés esetén,kivéve ha arra szükség van.egyébként az appokban található reklámok is eléggé akku gyilkosok tudnak lenni
-
törölt tag
Így:
Youtube link. -
törölt tag
Nagyon jó kérdés. Mindegyikben a Google recognizert használják. Egy év után, épp tegnap dúltam át emiatt a Play -t, de úgy tűnik, hogy még mindíg csak a Voice Speed Dial tudja. Trükközéssel már rávettem, hogy bármilyen utasítást meg lehessen adni neki. A fejlesztőnek nem kellene sokat tennie ahhoz, hogy trükk nélkül is működjön. De csak egy lerázó választ küldött. Pedig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest