Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essentials

    aktív tag

    Szeretném leszondázni a véleményeteket, mert egy soha le nem zárható vitában vagyunk egy kedves ismerősömmel. xDD
    Szóval én azt állítom ( mert azt látom ) hogy az OLED iPhone-ok kijelzője más színárnyalatokkal dolgozik mint a Galaxy S mobilok megjelenítői, annak ellenére hogy általában a Samsung gyártja le ezeket a paneleket az Apple számára, de az Apple kalibrálja be őket magának.
    Amikor megnézek egy S mobilt, nekem alapértelmezett ( default/gyári ) módban hagyva is szaturáltabbnak tűnik a kijelző, élénkebben a színek rajta. Ezt többször észrevettem, és még a legfrissebb sorozatoknál is látom ezt a különbséget.
    A kedves ismerős viszont váltik állítja hogy ez nem igaz, ugyanolyanok a panelek, ő nem veszi észre a Samsung szaturáltabb színeit, és azt mondja hogy biztos nem gyári alapbeállítású készülékeket hasonlítok, hanem olyan S mobilt, ami át van témázva élénk módra. ( De ez egyébként nem igaz, mert default beállításon látom a különbséget. ) Sokszor hallom azt is, hogy az iPhone kijelzője "fakó", olyan emberektől, akik Samsung S/Note sorozatot használnak.
    Szóval az a kérdés, hogy ti switcherekként, vagy a barátotok OLED iPhonejára, vagy Galaxy S/Note készülékére átnézve észreveszitek ezt a szaturáltabb ( vagy fakóbb ) különbséget, létezik-e szerintetek, avagy nem! Még jobb ha egyszerre használjátok mindkettő típust. Köszi előre a válaszokat! 🙂

Új hozzászólás Aktív témák