Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magique Dee
csendes tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Így van, erre én is csak most jöttem rá, miután újra aktív lett a T-s kártya és engedte az állandó 2 SIM-et, a teló automatikusan egymásra irányítja a 2 kártyát és nem is enged változtatni ezen... szóval, akkor az állandó 2 SIM így füst, de nem is hiszem, hogy nagy hátrányt szenvednék a nemláte miatt. Ha jól gondolom ez csak annyi, hogy ha nincs bekapcsolva ez, akkor ha telefonálok valamelyik SIM-mel, arra az időre mind2 foglaltat jelez?
-
Magique Dee
csendes tag
válasz
Magique Dee
üzenetére
Feltöltöttem a kártyát, mostmár megy rendesen a dolog!
Még egy kérdés: mikor bekapcsolom az Állandó 2 SIM opciót, rákérdez, hogy biztos vagyok-e benne, merthogy egyes esetekben ez fizetős lehet. Ez mit takar, vagy melyek ezek az esetek? -
Magique Dee
csendes tag
válasz
Magique Dee
üzenetére
Rákerestem google-ban arra a szövegre amit bemond (ki hitte volna, hogy még erre is jó
), és olyat olvastam, hogy 0 Ft esetén van ez, szóval csak fel kell tölteni és kész. 1-kor vége a ebédszünetnek a postán, lemegyek aztán megírom, hogy jó-e. -
Magique Dee
csendes tag
Üdv!
Nem olvatam végig az egész topic-ot, elég hosszú lett volna, de lenne egy kérdésem.
Tegnap vettem egy Samsung Galaxy Y Dous-t, beletette 2 SIM-et (1:Voda, 2:Tmobil), de valamiért a 2. nem működik. Illetve a térerő csík jelzi, hogy van térerő, de hívni nem lehet azt a számot, "A szám átmenetileg ki van vonva a forgalomból" szöveggel. Kicsit keresgéltem a beállításoknál, és észrevettem, hogy nincs kipipálva az Állandó 2 SIM opció. Gondoltam ez lehet a baj, de sajnos nem engedte bepipálni, mert a Tmobilos SIM hivásátirányítása ki van kapcsolva. Próbáltam bekapcsolni, de azt a írta, hogy "A hálózat nem várt választ adott".
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?Előre is köszi!
(Ja és még valami. Belföldi számra próbáltam csak az átirányítást. Tudja valaki, hogy a Tmobilnak mi az a száma amit ha megadok, akkor bemondja, hogy pillanatnyilag nem elérhető? Vodánál ez a +36709090998.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Ubuntu Linux
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Hobby rádiós topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Horgász topik
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Iphone XR világoskék szinben
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), és olyat olvastam, hogy 0 Ft esetén van ez, szóval csak fel kell tölteni és kész. 1-kor vége a ebédszünetnek a postán, lemegyek aztán megírom, hogy jó-e.