Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Félreérted. Az MTK Control -t nem kínomban használom, mert csak ez megy root nélkül. Már telókeresgélés közben is tudtam, hogy ha MTK lesz, akkor ezt fogom hozzá használni. Egy plusz súly volt a mérleg MTK -s serpenyőjében, mivel Snapira nem találtam hasonlót. A fő feladata a slotok kezelése lesz, ha majd beindul a kétkártyás üzemmód. Ezzel szeretném megakadályozni, hogy az Android szerint magasabb prioritású GSM hívás megszakítsa a folyamatban levő VOIP hívásomat. Az adatkapcsolat mód váltogatás csak plusz lehetőség.
1. A Gravitybox egy általános alkalmazás, ami az OS felől kezeli a beállított funkciókat. De az MTK Control biztos, hogy nem ilyen, mert a kapcsolóinak a működését nem lehetne Android SDK -val megcsinálni. Tehát mindenképpen vmi spec. MTK -s alkalmazás. Eddig azt gondoltam, hogy közvetlenül a kernellel kommunikál, de akkor nem működne root nélkül. Úgyhogy valószínűleg az engineer mód kódjaival operál. De akár így, akár úgy, mindenképpen közvetlenebb a mód, mint OS -en keresztül.2. Ha jól sejtem, akkor a Gravityboxos megoldás csak manuális kapcsolású lehet (talán parancsikonokon keresztül lehetne automatizálni). Én viszont nem szeretném manuálisan kapcsolgatni, hanem a teló kapcsolja magától. Pl. kikapcsolt kijelzőnél valószínűleg nincs szükség a 4/3G -re. Tehát, kijelző kikapcsolás után pár perccel, a teló álljon át 2G üzemmódra és csak kijelző bekapcsoláskor, vagy csak bizonyos alkalmazások indulásakor váltson az erőforrásigényesebb adatmódra. Ezért lényeges, hogy az MTK Control kapcsolói automatizálóból is vezérelhetők.
Egyébként úgy néz ki, hogy a mél nem jutott el hozzá, mert az már két napos, de a Playen, az értékelés után pár órával már válaszolt:
"Hi, will try to add support for 4G, but will need the user community to help test it, since I don't have any Mediatek with 4G to test it. Thanks"
Úgyhogy a hétvégén vszínűleg rootolás lesz, hogy hozzáférjek a logcat naplóhoz, mert sztem azzal tudok neki a leghatékonyabban segíteni.
kigyo70:
Amikor ezt a hibaüzenetet kapod, akkor a teló csörög tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Battlefield 6
- Mini PC
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő