Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
válasz
XM-L T6
üzenetére
Köszi a válaszokat! Lehet benevezek én is egy ilyen telóra majd vagy egy No.1 N3-ra
A fő vonzerejét a mérete adja és az rengeteg S4 kiegészítő megy hozzá bár én csak egy korrekt ütés és vízálló tokra nevezek majd be (melóhely miatt) ha veszek ilyen telót.Aláírásban azért nem keres gondolom a kereső mert attól még benne van no.1 S6 aláírásodban az nem jelenti azt te csak abban a témában szólsz hozzá egész fórumon. Gondolom én de aztán lehet nem így van

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A fő vonzerejét a mérete adja és az rengeteg S4 kiegészítő megy hozzá bár én csak egy korrekt ütés és vízálló tokra nevezek majd be (melóhely miatt) ha veszek ilyen telót.