Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
Brain75
üzenetére
Érdemes lehet tiszta alkohollal átmosni,de kérdéses,hogy a folyadéktól nem szállt-e el az egész alaplap. Jártam már én is hasonlóan ,csak nekem wc-be esett a teló
,öblítés után . Akksi rögtön ki,1 napig be sem kapcsoltam, Próbáltam a munkahelyen minimális hőfokon hőlégfúvóval (nem ipari,műszerész) a vizet "kitaszítani" belőle,aztán bátor módon bekapcsoltam és működött (szét nem volt szedve). Kicsit be volt párásodva az egyik sarka,de a hőléggel finoman eltűntettem. Nálam 1 évig még működött. -
válasz
Brain75
üzenetére
Ha a fürdés után azonnal szétszedte volna és alkohollal kimosta volna, akkor egyet értenék, de mint olvashattuk, azóta már be is lett kapcsolva, nem most történt esetről van szó.
Meg lehet próbálni, de én nem fektetnék pénzt bele - ez a személyes vélemény. (Persze ha az enyémmel történne ilyen, akkor a leírt módon cselekednék, így nem aggódnék annyira)
Az a necces benne, hogy lehet, hogy vesz egy digitizer-t (ami olcsóbb), aztán semmi baj nem lesz, megy az érintőkijelző is. De lehet, hogy hamarosan ez, majd az nem fog működni. Nem lehet tudni előre, de az eddigi késlekedés mindenképp ártott neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,öblítés után . Akksi rögtön ki,1 napig be sem kapcsoltam, Próbáltam a munkahelyen minimális hőfokon hőlégfúvóval (nem ipari,műszerész) a vizet "kitaszítani" belőle,aztán bátor módon bekapcsoltam és működött (szét nem volt szedve). Kicsit be volt párásodva az egyik sarka,de a hőléggel finoman eltűntettem. Nálam 1 évig még működött.