Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Sajnos nehéz jóhiszeműségből tekinteni a postodra, mikor offenzívan kezdődik már az írásod.
Egyértelmű meg nem lehet, hiszen számos kétséges adatot leírtam a leírásból. Ha valóban G3S (első komment egyébként hogy spanyolul rákérdeznek erre, a válasz az hogy megnézték a telefont és az alapján tényleg az) akkor miért nem javítják a hibás adatokat.
Én azért írtam ezeket mivel nem egyértelmű a leírás, én ez alapján nem venném meg a készüléket. Lehet neked jó játék a zsákbamacska (más kárára hiszen te mondtad nekem hogy vegyem meg lesz ami lesz), de számomra nem az és szerintem a fórumon kommentelők többségének szintén nem jó játék.
Lehet hogy véd a paypal, de a huzavonától nem ment meg, kinek hiányzik egy ilyen tortúra?
"1. Azt mondtam, hogy NEKED nem kell hozzá érteni. Mármint a vevőnek (jóhiszeműség). Hogy az eladó mit kavar össze, az az ő dolga."
Ezt azért te sem gondolod komolyan. Tény hogy fogyasztóvédelem nem túl fejlett kínában, de nálunk elég elterjedt fogalom. Ne kavarjanak szerintem, ilyenekből általában a vevő jön ki rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Interactive Brokers társalgó
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő