Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Ez egy Xiaomi MI One másolat gyenge hardverrel (512MB RAM, 2GB ROM, valószínűleg 6515-ös, esetleg 6517-es procival-ez utóbbit persze ugyanúgy átírták, ahogy az akku méretét). Ennyi.
Az mondjuk vicces, hogy a csomag mérete 5x5x5cm
instantwater: Az a kérdés, hogy neked melyik tetszik jobban. Azt azt nem árt tudni, hogy a C2-höz nem kapsz 30USD ajándékot. A plusz akksi már máshol is adott a készülékhez (csak itt ajándékként tüntetik fel), a kijelzővédő fólia is rész szokott lenni általában a csomagnak, a lufi számomra nem egy meggyőző ajándék, az a PR csomag része, ahogy pl az Erste banknál is adni akartak nekem kulcstartótól kezdve tollig mindent. A szilikon óra - ha lenne egy 8-10 éves lányom, biztosan örülne neki, egyébként nem tudna meggyőzni. A tok lehet hasznos (bár én nem szeretem ezt a fajta megoldást, de ez tényleg hasznos)
Szóval a 30USD-s ajándék azt jelenti, hogy kapsz egy telefontokot...
Nekem jobban tetszik a C2 külseje, de a nagy kérdés, hogy a tok és a külső megér-e +40USD-t. Nem árt igyekezni a döntéssel, mert már csak 181db telefon maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest