- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor#
tag
válasz
balazs1011 #18054 üzenetére
Szerintem kavarod: ebay ~ aliexpress ~ vatera, az antelife viszont önálló
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Ha kell neked ilyen "okirat"
keresd azt a vaterást, hogy adjon legalább eredeti papirt, amit Neki az antelife.com a csomaggal a postával együtt küldött el (ez alighanem egy kinai feliratos kis papirka, kinai pecséttel (han betűkkel) ,de én ezzel is kicsi esélyt látok hogy egykor érvényesítsed azt amit jelent. Habár van (esély). Mindenképpen 2-3 hónapos csomagutazgatást feltételez (Ugyanis nincs itthoni szerviz aki garanciába vállal ilyet).
Tényleg érdeklődhesz akár az antelife.com support emailjén vagy ha van online üfsz. ,hogy mi a módja esetleges gari érvényesítésnek. Meséld majd el mire jutsz. -
válasz
Szerintem az egy bolt, de ha nincs számlád, úgy is mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest