Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
azért az "ajándék" túlzás.. . 2 év hűségemet adtam érte cserébe. ez volt a 0Ft-os telefon, amit lehetett választani az évfordulóra. és mit hoz a sors, átmenetileg be is üzemeltem volna, (céges flotta, magán flotta is pannonos) mire kiderül, hogy kedves cég munkatársai vették a fáradságot, időt, pénzt nem kímélve ügyködtek rajta egy sort, ha már gyárilag benne van a 2 sim, ők letiltsák, lematricázzák, eldugaszolják, ragasztóval is bekenjék, mert ők a pannon gsm. szerintem óriási királyság, minden tiszteletem, hűségem és fogyasztói lojalitásom az ilyen cégeké

hát csoda, hogy egyből beidegesedtem??? tisztára idegállapotba kerültem.a másik kérdés furmányosabb: ebben már annyira modernek az ikonok, hogy négyzettel és háromszöggel tulajdonképpen minden funkciót ki tudtak fejezni, legyen az térerő, töltöttség, wifi, akármi. régen grafikus elemekkel, ne adj isten 3D effektel, színekkel megtoldva tették lehetővé az akkor élt ostoba embernek ezen dolgok differenciálást, a mai kor emberének erre semmi szüksége, mert ő TUDJA, hogy mi micsoda. a következő modelleken még ezt is elhagyják szerintem, addigra a korszerű ember már ÉREZNI fogja, mi a stájsz a telójával. (hosszú távon meg ő maga lesz a telefon).
szóval ezeket szerettem volna visszacsinálni, de rájöttem, hogy felesleges szembe úszni az árral, ki kell ülni a partra. hosszú távon megoldást egy nyomógombos "butatelefon" jelenthet, sajnos ebből amióta nincs symbian s60, tényleg ostobán buta telefonokat kreáltak.
ezt az egyet tisztelem az iphoneban, ha most kiolvasztanák az iphone 1-el befagyott Yetit és kezébe nyomnák a legújabb 7-est (?), szinte szemrebbenés nélkül tudná használni, míg az androidot szinte frissítésenként újra kell tanulni. mindig eszembe jut róla a vak gyerek, akinek a szülei hetente átrendezik a szobáját, mondván, neki is kell a változatosság

de hát telefont nem is munkaeszköznek szánják - az maga az ember -, hanem a maradék figyelmének, idejének, gondolatainak becsatornázására
ahhoz meg az a jó, ha minél többet nyomkodja, bíbelődik vele, mint tamagocsi és a gazdi, a két elválaszthatatlan szimbióta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ahhoz meg az a jó, ha minél többet nyomkodja, bíbelődik vele, mint tamagocsi és a gazdi, a két elválaszthatatlan szimbióta.