Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Aksi kivétel túl van lihegve, ha lefagy power gomb vagy minden gomb egyszerre hosszan és kész

2450-es lehet kevés, ámbár ez a hardver keveset eszik. 115$-ért egész jól is mutat.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Hát nem egészen.
Nekem pölö, 2g vagy B20, ahogy már említve is lett, tehát nagyon nemdebár
-
vlevi
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Van ahol 3G nincsen, csak 2G és B20-as 4G
Képernőgombok is oylan, hogy van, akinek külön jó, van, akinek pedig nem tecc, hogy a kijelzőből vesznek el helyet. Tabletem is ilyen, és néha zavaró, hogy a teljesképernős alkalmazásokban ez a három gomb is eltűnik. Ilyenkor jól jönne.
Viszont pl. a hardveres középső gomb (ami pl a samu is használ), elsőre azthittem, jó dolog, de már inkább a ...-ba kívánnám. Azért, mert közel van a kijelző alsó széléhez (samu s4), és amikor lenyomom, akkor 3-bol ketszer a kijelző is érzékel. Ez a céges samu teló, amugy se áll kozel a szivemhez, ha magamnak vettem volna, asszem már tuladtam volna rajta. -
törölt tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nemdebár.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest