Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
ugyanezt gondolom én is egyébként... például amikor a letöltések engedélyezését megvontam az xposed additionstól, akkor a kínai appok addigi dömpingje jelentősen alábbhagyott. de máshol beállításban nem találtam semmi ráutalót.
igazából a gps bekapcsolása is csak azért idegesít, mert egyfajta lázadásnak tekintem. mintha a kávéfőzőm önállóan döntene dolgokról, felülbírálná az én elhatározásaimat. lehet, a legegyszerűbb lenne olyan kompromisszumot kötni, hogy ÉN kapcsolom be a gps-t, szándékosan, mert így akarom, és akkor a telefon csak végrehajtaná.
végül is annyit talán nem fogyaszt, elég nagy az akksija, simán bírja 2-3 napig.most azt csinálom, hogy kikapcsolom a mobilnetet, és csak akkor kapcsolom be, amikor mailt nézek. utána megint ki. így se önálló gps, se kínai appok. kicsit macerásabb, de valamit valamiért
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
végül is annyit talán nem fogyaszt, elég nagy az akksija, simán bírja 2-3 napig.