Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
tudom, ezen a kérdésen már túl vagyok rég. akkor meg a képernyőt nem lehet kikapcsolni, csak képernyővakarászással (oda helyezett screen off app)
van egy élethelyzetem, amiben gyakran vagyok. kocsiban, éjszaka, kihangosítva beszélek. automata, nem kell váltani, nem balesetveszélyesebb, mint enni, inni, ölelni. csak tilos. tudom. de. ha ég a kijelző, kisüti a szemem, ha a fülemhez emelem, megbüntet a rendőr. erre van az oldalsó gomb. eredetileg.
a fizikai dedikált gombok elhagyása MINDEN készüléken az olcsósítás, butítás jele (pl fényképezőgépek. vagy képzeld el, hogy az indexet a kocsiban úgy kapcsolod, hogy középen, egy érintőképernyőm, egy legördülő menünől kell kiválsztani, hogy jobbra, vagy balra. mikor válik rutinná?) és ha ezt fícsörnek adják el, az meg a mi bajunk. de a kérdés csupán filozófiai, a "fejlődés", (pontosabban a profitnövelés) ebbe az irányba mutat.@ (#111964) aytukabozs: nem, nem voltak baráti figyelmeztetések, ezt a kütyüt kimondottan azért vettem, mert ip67+gps+4200mAh. és ezt tudja is. újonnan (de kéz alól) 40 ezerért megérte. ugyanezt Garminba többszörös áron kapod meg. mivel megázott a telóm, és javítás alatt állt, ezért kényszerből ezt kezdtem használni. adtam neki egy esélyt. de alkalmatlan rá. teljesen. ebben nincs is vita.
azt, hogy "az androidos okostelefon rossz dolog" egész pontosan akkor könyveltem el, amikor két éve kézbe vettem a note3 telefonom. ez volt az első, amit elkönyveltem és ez azóta sem változott. csak megszokottá vált. egy csodálatos számítógép, imádok írni és rajzolni a tollal. ekkora méretben ilyen tudás, zseniális. de mint telefon, kb 25%-os. aki tanult ergonómiát, tudja, hogy ordítóan alkalmatlan. de megszokható. megoldható vele. mint ahogy baltával is lehet körmöt vágni. csak nem ara való. viszont tökéletesen generálja és ki is elégíti az internetfüggőséget. (ez akárhogy is, egy paradigmaváltás. a telefon helyett ma már a számítógépünket hurcibáljuk, hogy minden pillanatban tudjunk netezni). nomeg a kütyük baszkurálása iránti olthatatlan vágyat is. mert lássuk be, amíg az appjainkat számolgatjuk és settingeljük, addig sem kell élnünk. és ez is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest