Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
nimfas
üzenetére
Valamilyen oknál fogva nekem is a p70 jön be. Nekem az fontos, hogy ne kelljen estére konnektor után vadásznom remegve, még akkor se, ha egész nap nyüstölöm.
Noti led root után mindenre jelez. (Gyári led kezelő appot kell törölni, az csak az sms-t hívást jelzi. Nem röhög, tényleg így van, hogy az alapból működő módszert butították le érthetetlen okból
) -
Graphics
Jómunkásember
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nimfas
üzenetére
A G3-at úgy tudom még mindíg nem sikerült rendessen optimalizálni, de sokat javult a dolog a kezdés óta. Illetve sok usernek egyszerűen reped a műanyag ház. Én személyszerint nem venném. Huawei kontra P70. Ami engem mindíg csábított az a fém ház, szvsz irtó prémium érzetet ad a telefonnak. A vas ami benne van bőven kielégíti az igényeket. Viszont úgyemlékszem melegszik rendessen és ez álltal képes megröccenni, de P8 al nem nagyon vagyok képbe inkább várj meg másik véleményt is vagy olvass bele a topikjába.
P70-nél nem tudok komoly gondokról. A kamera és a képek minősége olyan amilyen. Illetve a noti led kicsit "furán" működik, de ha jól emlékszem már van rá megoldás(vagy frissítéssel javították?) Remek a GPS bitangos az akksi.
Összességében én a p70 et venném 1x az ára miatt illetve a nagy akku miatt, de mégegyszer mondom érdemes beleolvasni a P8 topikba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)