Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
djapor96
üzenetére
Szia!
Érdekes
Mivel én szinte csak onnan rendelek! Valamint mindig rákérdezek az árura és mindig kapok választ is. Nekem eddig mindent normálisan elküldtek. Ha valamiért lemondtam az árut simán visszafizették pedig én soha nem használtam play-pal szolgáltatást. Hát nem érdekes, hogy mik vannak......
Igaz hogy a forgalmuk meghaladta tavaly az egész magyar országi budget-et. Vagy úgy is fogalmazhatnám szerettünk volna itthon akkora bevételt mint ez az egy bolt amit csinált
Az igaz hogy az eladónak utána kell nézni! Mivel ott van vagy 100 eladó(ha nem több) pont azért linkeltem egy olyat ami már megbízható.
Ja viszont azért ŐK is nézik azt, hogy az aki rendelt először vesz náluk, vagy "törzsvásárló".
Ha csak valaki kérdez de nem vásárol azt nem szeretik ők sem. De ugye az itteni "kofák"
sem szeretik azokat akik csak nézelődnek meg beszélgetni akarnak de nem vásárolnak.
Ugye ez így van URAK?
halkan jegyzem meg ez megint csak az én véleményem..........................
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mivel én szinte csak onnan rendelek! Valamint mindig rákérdezek az árura és mindig kapok választ is. Nekem eddig mindent normálisan elküldtek. Ha valamiért lemondtam az árut simán visszafizették pedig én soha nem használtam play-pal szolgáltatást. Hát nem érdekes, hogy mik vannak......
Igaz hogy a forgalmuk meghaladta tavaly az egész magyar országi budget-et. Vagy úgy is fogalmazhatnám szerettünk volna itthon akkora bevételt mint ez az egy bolt amit csinált
Az igaz hogy az eladónak utána kell nézni! Mivel ott van vagy 100 eladó(ha nem több) pont azért linkeltem egy olyat ami már megbízható.
Ha csak valaki kérdez de nem vásárol azt nem szeretik ők sem. De ugye az itteni "kofák"
sem szeretik azokat akik csak nézelődnek meg beszélgetni akarnak de nem vásárolnak.
Ugye ez így van URAK?