Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
A már egy ideje döglődő ZTE Blade-em elhalálozott, emiatt az eddig is tervezett telefoncsere most aktuális lett. Ehhez kérnék segítséget. A Blade-hez képest már egy Jiayu F1 is előrelépés lenne, de ennél kicsit komolyabbat szeretnék, úgy 40-45, max 50e Ft-ig (áfával természetesen). Semmi extra igényem nincs, nem igazán játszok (bár eddig nem is volt hozzá megfelelő eszköz), inkább a megbízhatóság, a stabil, gyors rendszer a szempont. A kamera nem bánnám, ha jó képeket készítene, de nem akarom vele helyettesíteni a fényképezőgépet. Ahogy visszaolvasgattam a topicban, a rostán a Lenovo S660 és a Hongmi 1S maradt.
Mindkettő 156 dodó a tmalboxon, DHL-el is bőven benne vannak a keretben.
Bár eredetileg nagyobb kijelzőt akartam és alapvetően az 5"-osokat nézegettem, de megelégednék a 4.7" kijelzővel is, az sem kicsi.
Szóval a kérdés: S660 vagy Hongmi 1S, vagy ezek helyett/mellett még van-e valami más alternatíva?
(Tudom, hogy a Hongmi mellett szól a jó kamera és a gyorsabb rendszer, az S660 viszont komolyabb darabnak tűnik.)Szerk. Elgondolkodtam egyébként a THL T11-en is, de most kénytelen vagyok SOS rendelni, így a csoportos rendelés kiesik a DHL-es szállítás miatt. Úgy viszont már drága lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő