Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Elolvastam és így zárul: "...míg meg nem jelenik a Google Play store-ban a hazai felhasználók számára is jogtisztán megvásárolható iGO Primo..."
Márpedíg a Play Storeban a magyar felhasználók is legálisan megvásárolhatják!!! Vagy szerinted nem? Leveleztem az izraeli forgalmazóval és vásárolható hozzá európai ,magyar stb térkép is.
Ettől kezdve én eléggé önkényes szabályozásnak tartom. Ilyen alapon akár minden olyan készülék topikját is be lehetne tiltani ,aminek nincs hivatalos magyarországi forgalmazója ,tehát csak valami egyéb - "szürke" vagy magán - import útján kerül be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő