Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Terentius
üzenetére
Valószínűleg ott lesz ha a GPS szövegére kattansz, azonban ha rootolt van más is ha végig olvasod:
Alternatív és egyben egyszerűbb megoldásként megpróbálhatjátok még a GPS Test vagy a GPS Status & Toolbox alkalmazásokat is, mindkét szoftver beállításaiban törölni kell az A-GPS adatokat, és internet kapcsolat esetén frissíteni azokat, netkapcsolat nélkül pedig a vevőegység szabad ég alatt "tiszta lappal" kezdi el keresni a műholdakat.
Ezek az applikációk viszont minden GPS vevővel ellátott Androidos telefonnal egyformán használhatók, nem csak az MTK chip-es készülékekhez nyújtanak megoldást.Én személy szerint a FasterGPS-t használtam, ami ha jól tudom átírja (lokalizációmnak megfelelően) a config file-t, ehhez is rootolt teló kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő