Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz svgyula #139257 üzenetére

    Az a xiaomi (asszem) 4 az a legnagyobb falat. Mert abból volt jópár, redmi is note is, és mi is, ráadásul több betű véggel, több generációnyi és teljesítményszintű procikkal, qualcomm és mediatek is. Ráadásul ha az asszem 4 esetleg 5, akkor még becsúszhat a Surge S1 soc is.
    A factory resetes IMEI eltűnés leginkább mediateken volt szokás, felhasználói hiba miatt ha egyszer format all lett kiadva a flashtool-ban (pedig kb. minden értelmes leírás írja hogy soha nem csinálunk format all műveletet), és utána nem sikerült helyreállítani permanensen a szükséges partíciókat.
    De qualcomm-on is el lehet túrni az EFS partíciót.
    Legelsőnek tudni kéne hogy elment-e az imei, és hogy pontosan milyen készülékről van szó. Ha elment, akkor a SOC szerinti helyreállítást kell próbálni. Ha nem ment el, akkor máshol kell keresni a dolgot, lehet hogy factory reset elég, lehet hogy nem rá való rom került rá.

    De ez mind találgatás, gyakorlatilag nem áll rendelkezésre semmi olyan információ ami alapján ötletelni lehetne, így pedig bármi, és ennek ellenkezője is lehet.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák