Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ydash1984
csendes tag
Sziasztok!
Meg uj vagyok itt, de gondoltam megosztom veletek kis problemam kalvariajat s a jol megerdemelt happy end-et.
A mai napon vettem kezbe eletem elso androidos keszuleket. Valasztasom egy THL W1+-ra esett. Megnyero es egyszeru kulso, nekem tetszo teljesitmeny, a fenykepezogepemnel komolyabb kamera es a dual-sim elegendo volt mindahoz, hogy nyugodt szivvel vegyem meg ezt a telefont. De akadt nekem is egy apro problemam.
Invalid IMEI uzenettel fogadott a telefon bekapcsolaskor. Probaltam szep sorban a korabban leirtakat, mig vegul a tuti befuto orkester linkje lett a kis labjegyzetevel kiegeszitve. Igy mar a telefonom az IMEI File Generator MT6577_Android_scatter_emmc.txt-vel tokeletesen futtatja mind a ket simet. Ha valaki szinten ezt a markat valasztana, remelem megkonnyiti a dolgat az osszeszedett linkek halmaza.
Koszonom tovabba a segitseget tiger71nek ill. mikrofonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi