Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Csak neked elmondom. Nekem nem kell elmagyarázni hogy működik ez a csatlakozásosdi, nem ezt kérdeztem. Tudom hogy működik. El kellene olvasni, de inkább értelmezni amit szerettem volna kérni. Gyakorlatilag senkinek sem esett le. Nem azt kértem hogy főzzön kávét és humoros beszólásokat arról hogy itt kinek mi az álma amit nem kap meg, hanem amit írtam.
Nem a csatlakozásokon van a hangsúly, hanem pont arról, ha csatlakozik a másikat kapcsolja le. De leírom részletesen. Ha megszűnik a wifi kapcsolat átvált mobilnetre. Igen, de a wifi folyamatosan keres, és aktív, vagyis meríti az akkut fölöslegesen. Mivel azt hittem van erre app, gondoltam itt felteszem a kérdésem, hátha tudtok/tudnak segíteni. Nem kávét akarok főzetni, meg más álmára alkalmazást keresni ami kiveri neki, hanem egy akksikímélő megoldást. Remélem így érthető már.
Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest