Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Lehet,hogy nem pont idevágó kérdésem van,de hátha... Én olyan emulátort keresek Windows alá,ami megtalálja,és futtatja a Play áruházban megtalálható Yoosee app-ot. Már próbáltam az LDPlayert,Nox playert,Bluestack-ot,de ezt a Yoosee-t egyik sem hozta fel. A problémám az,hogy az itthoni kamerák ezzel az appal mennek,ami mobilon nagy ritkán frissítést is kap,és működik hibátlanul. Viszont a Win alá készített Yoosee exe elég alap,se frissítés,se normális működés. Néha nem talál 1-1 kamerát,vagy kifagy a képe órákra.Droidon nem produkálja ezt a hibát. Ebből gondolom,hogy a Win verzió hibás. Erre valami ötlet?Köszi előre is!
-
tillatrilla
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Van. Felfedezés fülön lehet válogatni köztük.Nem magától kerülnek be,a felhasználónak van lehetősége berakni őket a csevegésbe.De simán eltávolítható.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Na,nekem,vagyis a lányomnak ugyanaz a problémája,mint a 139957-ben.
Két héttel ezelőttig simán használta a Messengert,Fb profil nélkül. Most kapott egy másik telót,és egyszerűen nem lehet telepíteni a messengert. Vagy a fenti üzenet,vagy a következő jelenik meg egy ablakban: (#100 invalid parameter)
Mi lehet a baj? -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Huawei g620-om van,telekomos,nem babrált,gyári állapotban. Tettem fel tts motort,de az a bajom,hogy még mindig nem mondja be a hívó nevét,illetve üzenetküldőt sem mond. Play-ről próbáltam már több app-ot,van ami bizonytalanul működik,de volt olyan is,am semmit nem csinált. Egy jól működőt próbált már valaki? Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo