Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz #79335424 #89198 üzenetére

    Somatom:

    Most jutottam el odáig hogy lett időm a megtelt tárhelyemből fényképeket pakolgatni egy újonnan létrehozott fiókba. Azt csináltam hogy a Google fotók alkalmazásban szereplő képeket és videókat kijelöltem (1500 db-ot ki lehet) és létrehoztam egy megosztott mappát. Ennek a linkjét pedig elküldtem magamnak.

    Az új Google fiókommal pedig megnyitottam a böngészőben a megosztott mappa linkjét, és ott megjelenik egy kis felhő ikon amire rányomva az összes képet és videót a saját képek közé lehet menteni. Ezek a képek aztán dátum szerint szépen megjelennek a Google fotók alkalmazásban.

    Kipróbáltam néhány képpel, hogy a régi fiókban törlöm őket és még a kukából is töröltem őket. Az újonnan létrehozott fiókban hála Istennek megmaradtak ezek a képek..Tehát úgy tűnik, hogy működik a dolog.

    Igazából csak az a furcsa ( és ezért is írtam ezt a hozzászólást, egy kis megerősítést kérve, hogy jól csináltam-e), szóval csak az a furcsa, hogy az egész művelet nagyjából pillanatok alatt lezajlik tehát az 1500 képet egy pillanat alatt az új fiókomba tudom menteni.

    Annyi az összes félelmem hogy nehogy az történjen hogy a régi fiókban kitörlöm a képeket és valahogy mivel ez egy megosztott mappaaz új fiókban is törlődik. De elvileg ez nem lehet, ugye? Tehát amint az új fiókomban a saját képek közé mentem a megosztott mappa tartalmát, onnantól kezdve az már az én képeim között van és függetlenül attól hogy a megosztott mappával mi történik (törlődik), a mentett képek megmaradnak. Ugye jól gondolom?

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák