Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz Quasi_modo #73544 üzenetére

    Igen, így a pontos hogy "valami ilyesmit." Imádom a Total Commandert - pc-n, de droidon nem véletlenül nem azt használom. Külön plugin lan-hoz, külön plugin ftp-hez, külön plugin cloud-hoz, külön plugin wifi fájlküldéshez... Apropó wifi fájlküldés, rámentem és bekapcsolta a kamerát :F Igaz, Xplore-ban meg támogatni kell valamennyivel (600Ft ha jól emlékszem) ha használni akarod.Onnantól kezdve viszont böngészőből is lehet kezelni és a telefonhoz hozzá sem kell nyúlni ha wifin van, be lehet kapcsoltatni neten keresztül a hozzáférést a progiban, külön jelszóval védve is. Ha meg két telefon között kell akkor is automatikusan csatlakozik a másikhoz, onnantól pedig úgy lehet tallózni a másik telefonon mintha saját meghajtó lenne.

    Másik, próbálj meg egy saját, vagy ismeretlen lan hálózatban beállítani egy megosztott mappát. Gyötrelem. Eleve onnan indul a játék, hogy add meg a hozzáférési utat. Aztán vagy tudod az ip címet és a mappa nevét, vagy így jártál. Xplore-ban rányomok hogy 'Scan' és megkeresi az elérhető megosztásokat.
    Kezeli a legismertebb felhő tárhelyeket, összesen 11-et - beépítve. Nem külön pluginek.

    Szeretem a TC-t, ez volt az első app amit letöltöttem a telefonra, de droidon nem ez a legjobb. Egyedül amit irigylek belőle az a Könyvjelzők.

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák