Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz #79335424 #65539 üzenetére

    Nem kell bocsi, meg pacsi! Itt, a fórumon sokan összekeverik a vitát az acsarkodással. Sztem én tudom a helyükön kezelni a dolgokat és egy kultúrált vita előrevivő is lehet.
    Ha "szakmailag" nézzük a történteket, akkor valóban hibáztam, kicsit félvállról vettem ezt a "piti" feladatot. Nem kellett volna a Poweramp, símán meg kellett volna hívni egy intent -tel az Android lejátszót. Ezzel elkerülhető lett volna egy hibalehetőség. De ez nem változtat azon, hogy a Poweramp licenszellenörzés módszere rossz, inkorrekt. Ez teljesen független attól, hogy én mire akarom használni.
    Amit általában írtál ezekről a megoldásokról, azzal nem értek egyet. Évek óta foglalkozom Androidos miniPC -kkel. Sokat készítettem ehhez hasonló célfeladatokra. Az Operának még nem, de az Operettnek már készítettem ilyen eszközt. Konkrétan a pultról vezérlik.
    Ami az emberi tényezőt illeti, egy "civil" élethelyzetben teljesen áll a véleményed, nem kérdés, hogy mi történne az ilyen munkaerővel (vagyis munkaerőtlennel :) ). De ez saját rendezvény és egy motorosklubról van szó. Itt egészen másképp működnek a dolgok. Jobb és rosszabb is a szitu. Szükségtelenek a lopást, korrupciót ellenörző műveletek, mert épeszű ember ilyet nem kockáztatna. Viszont lehet, hogy olyan ember áll mínusz 10 fokban a kapuban, aki a "civil" életében egy vállalatot irányít. A farzsebéből előránthatná 10 biztonsági ember bérét. De ilyet nem lehet, neki kell ott állnia, mert Ő a prospect (tagjelölt a klubban). De lehetne akár a barátnőm apja is. Szóval a kirugósdi itt nem így működik.

Új hozzászólás Aktív témák