Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • beg

    veterán

    válasz batai15 #65016 üzenetére

    Az előző részek tartalmából:

    Bizonyos időközönként a PowerAmp ellenőrzi a liszenszet online. Amivel nem lenne baj, ha 0-24 net elérés lenne az eszközökön. Csak sajnos előfordul olyan, hogy nincs. Külföld, repülő mód, pince, olyan falu, ahol még gsm térerő sincs, nem hogy mobilnet. Na ilyenkor "licence ellenőrzés hiba" felkiáltással nem fogod tudni elindítani. Megvetted, fizettél érte, szereted, használod, de nem indul. Ezt leszámítva a kedvenc zenelejátszóm, de emiatt néha megremegett az eltávolítás felett az ujjam.
    Az ezzel kapcsolatos kálváriáját Somatom kollégának itt olvashatod.

    Így már talán kerek a sztori.

    Azért érthetetlen, mert ha tegnap rendben volt a fizetett licence, akkor holnapután is az lesz, hiszen megvettem, ennek a tényét le is ellenőrizte online. Ha már ehhez az ellenőrizgetéshez ragaszkodik a fejlesztő ám legyen, de legyen oly tündér, hogy ne prompt tiltsa le a használatát, ha nem jut ki az internetre, hanem az értesítési sávban kiabáljon, hogy van 3 napom újra ellenőrizni, különben irgumburgum. De attól még induljon el,

    [ Szerkesztve ]

    You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

Új hozzászólás Aktív témák