Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz #79335424 #50617 üzenetére

    hu, hát ebből egy részét nem értettem...

    Az almappázás szerintem megnehezítené a kezelést. Az a gyanúm, hogy nem használtad ki a lehetőségeidet. 2 főképernyőm van, amiknek az alsó sora üres a lapozáshoz. Több, mint 200 telepített alkalmazás és nem nagyon kell a programtárat megnyitnom.

    a programtár az a "sok pöttyös" ikon? az "alsó sor üres a lapozáshoz" - ezt sem nagyon értem...

    Az alap rendszerkapcsolók a notibáron vannak. A főképernyőn 1-2 widget és a legfontosabb alkalmazások indítói. A többi, tematika szerint alul, a tálcán van. A tálca lehet oldalra csúsztatható.

    a notibár az a fentről lehúzható "redőny"? na azt pl. nagyon nem szeretem, ha lehet kerülöm... én örülök, hogy a tálca nem csúsztatható, az egyetlen fix pont, így a telefonáláshoz (fő funkció) használt gombok mindig a képernyőn vannak.

    Most 1 nézetben 5 ikont, azaz 5 csoportot mutat. Ha mindegyikben csak 10db alkalmazás van, az összesen ötven, egy csúsztatás mozdulattal 100.

    nekem meg pont az a jó, hogy egyszerre, egy nézetben látom az összes csoportot (gondolom a csoportok nálam a mappák), nem pedig ötösével csoportosítva. ezért szeretem, a programtárban, hogy egy oldalra ráfér 5x5 mappa, amiből jelenleg 20 van fenn. én így találom meg gyorsan a dolgokat.

    Ebben nincsenek az asztalon elhelyezhető mappák. Mindez 4 collon, 800x480 -ban. Nem értem, hogy mit kéne almappázni egy akkora tepsi kijelzőn.

    pont azért, hogy ne kelljen lapozni

    Ami az ikonok elmozdulását illeti, van egy lezáró opció. Ha ez aktív, akkor hiába nyomsz hosszan a főképernyőn. A neve is az, hogy "asztal zárolása" . Lehet, hogy ez csak a pro -ban van?

    hát ez az. a gyári launcherben nincs ilyen opció, az Apex-ben meg nem tudok mappákat létrehozni a programtárban. vagy lehet, hogy lehet, csak én nem találom? ebben valaki segíthetne... :U

    köszi mindeninek a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák