Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz LonGleY #29822 üzenetére

    Mellékeltem a Smart beállításaim, amennyiben érdekel, és egy letisztult kiindulási alapról kezdenél. A zip tartalmát az SD kártyádra tömörítsd ki, a programon belül pedig Beállítások mentése... > Visszaállítás az SD kártyáról.

    (#29824) Pszihonaranc

    Hogy illesztetted be azokat a jópofa kis ikonokat?

    A Firefox-ban megnyitom a Play-es linket (azért ott, mert az Opera és a Chrome alatt már egy új, webp kiterjesztésben jön be a logó, ami igénytelenebb, mint a PNG). Lementem a PNG-t, Axialis IconWorkshop-al generálok belőle 16x16 pixeles verziót, azt pedig feldobom egy drag 'n drop mozdulattal az imgur-re egy kis programmal. Nem csinálom meg egyébként minden alkalommal ezt a műveleletet, mert alapvetően egy híroldal miatt a win-es és android-os ikonokat egyébként is gyűjtöm.

    Sima beírósnak a Smart-nál szerintem jobbat nem találsz, ezért a 600 forint igazán nem sok. A legelső program volt, amit megvettem. :] A külső változtatható, van pár skin mellékelve. Van szigetesebb és kicsit sűrűbb felépítésű is (iPhone, Android, Gingerbread, Galaxy, HTC, Gray, White, Black stb.).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák