Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Magisk
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Dottore
üzenetére
Ugyanez volt nálam is, ugyanígy döntöttem. Töröltem a francba, közöltem, hogy lehet itt írni, de 2-3 hét lesz a válaszidő. Gyűlöltem a semmitmondó, felesleges üzeneteket. Munkámból adódôan mindig írt valaki, nem nézve munkaidőt, pihenést, szabadságot, hétvégét, semmit. Időrabló és energiarabló volt, de nagyon. Pár értetlen továbbra is próbálkozott messengeren írni. De miután rájöttek, hogy tényleg 2 hét lesz, mire ott válaszolok, így leszoktak róla. Nem omlott össze a világ, mindenki elér más módon. Párommal áttértünk eleinte a Signalra, majd Telegramra. Megszűnt a felesleges zaj. Nem szabad félni, hogy bármiről is lemaradsz, mert nem fogsz. Aki akar, megtalál. Ott a hívás, sms, privát és hivatalos emailem. Én mindig azt mondom, hogy nem érdekel, nem teszem fel újra a messengert. Tessék megnézni a működési szabályzatot, a messenger nincs ott, mint hivatalos kommunikációs csatorna... Nem szabad, hogy egy app hiánya miatt aggódj, az félelemben tartson, hogy lemaradsz bármiről is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
crok
mobilizmo