Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spe88

    senior tag

    Sziasztok!

    Végtelen számú task manager, meg projekt manager applikáció van, jó párat kipróbáltam, de mindegyikből hiányzott valami.

    Egyelőre ilyen elvárásaim volnának:

    1. Lehessen ismétlődőre beállítani egy taskot.
    2. Ismétlődő taskoknál, ha az adott időintervallumban azt késznek jelölted, akkor értelemszerűen a következő intervallumban újra legyen aktív.
    3. Lehessen beállítani emlékeztetőt. (1. ne pont a határidő legyen az. 2. ha több időpontot is lehet az még jobb, pl.: egy héttel előtte, egy nappal előtte és így mindkét alkalommal csipogna a telefon)
    4. Az emlékeztető csipogjon a telón, ne némán felugorjon vmi push üzenet, (szokás az is, hogy csak kiírja miután megnyitottam az appot, hogy bizony elszalasztottam egy ébresztést).
    5. Lehessen sablont létrehozni, pl. ha rákattintok egy sablonra elmentem egy adott névvel, akkor az ébreszteni fog holnap este 8-kor, hiszen a sablonban ezt megadtam
    6. Google-naptárban lássam a taskokat
    7. Legyen webes platformja
    8. Egy taskhoz, lehessen legalább egy szint mélységig subtaskokat felvenni
    9. Taskokat drag n drop módszerrel rakosgatni
    10. Legyenek kezdőképernyőre rakható widgetei, pl. az 5-ös pontban említett sablont ne 22 kattintással kelljen megnyitni majd elmenteni, mert akkor elveszik az egész értelme.
    11. Egy emlékeztetőnél, lehessen szundiztatni, de ne automatikus 5-10 percenkénti, mint a legtöbbnél, hanem pl. felugrik egy ablak, hogy task van, rányomok, hogy szundi és 1 óra múlva újra csipoghat. (szundiidőtartam előzetes sablonbeli beállítása is jó volna, de azt már nem akarhatom, olyan sincs tutira.)

    12.* Taskok felvételénél olyan ismétlődésmegadási opció, hogy pl. minden év utolsó szombat, minden hónap 1. péntek stb.
    13.* Hangvezérléssel is menjen (Google Assistant vagy valami "3rd party app" IFTTT ilyesmi)

    A 12-esre még egyetlen egy appot sem találtam az Outlookon kívül, de hát az nem app, a 13-as talán már megy, csak még nem jöttem rá hogy működik.

    Amiket próbáltam és nem jó: any.do, MS to do, Trello, meg még egy halom, amiknek sajnos nem emlékszem a neveire.

    Lenne valami ötlet?

    Köszönöm

    [ Szerkesztve ]

    Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!

Új hozzászólás Aktív témák