Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emeron

    tag

    válasz Somatom #116735 üzenetére

    Már miért csak ahhoz lenne praktikus? Rengeteg egyéb helyen is használják az állított monitorokat. Kiadványszerkesztés, programozás, olyan dinamikus weboldalak monitorozása ahol a tartalom folyamatosan változik és sok mindent kell egyszerre látni (pl. közösségi média üzletszerű használata).

    De visszatérve az Androidos böngészéshez; a mobil weboldalak mindegyike "álló" módú használatra lett tervezve. Az más kérdés, hogy a flexibilis css programozásnak köszönhetően adaptálódik egy-egy weboldal a kijelző méreteihez és orientációjához.

    Te valószínűleg azért használod fektetett módban a böngészőt, hogy nagyobb és olvashatóbb legyen a tartalom. Viszont így kevesebb jelenik meg belőle a kijelzőn, többet kell görgetni. Ez nyilván egyéni ízlés és/vagy látásminőség kérdése, de hidd el a többség álló módban használja a telefonját. Nem véletlen, hogy az appok többsége is álló módra lett tervezve. Sőt! Továbbmegyek, nem egy videomegosztó portál (pl. YouTube) is támogatja már a vertikálisan rögzített videókat (persze ez utóbbival én sem értek egyet).

    De nincs ezzel semmi baj, szerencsére nem vagyunk egyformák. :)

Új hozzászólás Aktív témák