-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
defdani
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek hogy most kaptam egy prestigo 5002 tabletet és hogy mennyire ártana neki ha rootolnám mert sok hasznos funkció elérhetővé válna (multitasking, linux virtual machine, sd kártyára kitenni a programokat stb). Nem mertem eddig egy androidos eszközömet rootolni nem tudom mennyire veszélyes :S
Pls help ésmindent köszönök szépen
-
defdani
csendes tag
Sziasztok!
20000 forint értékben szeretnék androidos tabletet, játékra internetezésre és videó nézésre használnám. 6-7 colosra gondoltam.
Előre is köszönöm a segítséget
-
defdani
csendes tag
Sziasztok!
Egy távoli PC elérésére és PDF, Word stb. dokumentum olvasására keresnék használható Androidos tabletet jó áron. Játékra max. Hearthstone szintű játékra használnám, max 40000-ért és azért egy napot kibírjon. A mérete kényelmes legyen olvasásra és külső billentyűzettel való írásra is. Akár külföldről is jöhet.
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest