Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucs54
csendes tag
A kérdésem a következő lenne a nálam hozzáértőbb fúrumozókhoz.
A vodafone vezeték nélküli előfizetéses nete mellé el tudnék hozni egy tabletet, csak nem igazán tudom eldöntehi, hogy melyiket válasszam. (Azért hoznám el innen és nem venném boltban mást, mert előfizetésem amúgyis van és így innen "ingyen" el tudom hozni)
Az egyik a Vodafone Tab Speed, a másik Vodafone Tab Prime (10″).[link] Tab Speed
[link] Tab Prime
Igazából én a nagyobb kijelző miatt a 10"-os gépet választanám, csak az a dilemmám, hogy ebben a másikkal szemben "csak" 8GB a belső memória, míg a Tab Speed-ben 16GB.
Ez nekem azért gond, mert más androidos készüléknél is volt olyan problémám, hogy megtelt a belső memória programokkal és törlés nélkül nem tudtam mást feltelepíteni, hiába tettem be SD kártyát, arra meg nem engedett telepíteni szinte semmit. Azt tudom, hogy erre is vannak megoldások (rootolás, stb.) csakhogy én ilyen androidos ügyeskedésekben nem igazán vagyok jártas, és még valahol azt is olvastam, hogy nem minden android verziónál lehet megcsinálni.Tehát így a hosszas felvezetés után a kérdésem az lenne...
Melyiket ajánlanátok, és ha a 8GB betelik akkor egyátalán meg lehet-e oldani, hogy SD kártyára akármi telepíthető legyen?Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX