- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoarc
tag
Sziasztok!
A Lenovo A7-10F Adam, vagy Lenovo A7-10F Andy lite az ajánlottabb? Ahogy látom, nem sok különbség van köztük, de néhány mégis akad. A gyorsaság, és a programokkal, programfrissítésekkel való kompatibilitás számít igazán nekem.
-
ottoarc
tag
Üdv!
Az Alcor Access Q881M mennyire vállalható? Ugyanaz, mint a Wayteq 8X Quad, csak gyengébb akksival. A fekete szín, és a fémház mindenképpen előny nálam.
-
ottoarc
tag
Sziasztok! Az Alcor Zest Q880I mennyivel muzsikál gyengébben, mint a Wayteq 8X Quad? Ugyanolyan SOC van benne, de itt mégsem ajánlja senki. Ennyire nem jó vétel?
-
ottoarc
tag
Sziasztok!
Két refurbished tabletet szúrtam ki az edigitalnál.
Asus Fonepad 7 FE170CG
Asus MeMO Pad 7 ME70CMelyik a jobb? Mindkettő 20k körül mozog. Nekem egy Op3n Dottom van jelenleg. Ahhoz képest milyenek. Érdemes valamelyiket megvenni?
-
ottoarc
tag
Üdv!
20k-ig milyen tabletet tudtok ajánlani? Internetezésre, filmnézésre, alapdolgokra használnám. Mindenképpen újat szeretnék, magyarországi boltból. Úgy sejtem, a kijelző méretét a minimálisra csökkenti ez az összeg. Lényegében ebből a pénzből a legtöbbet szeretném kihozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest