Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
B.Gabi
üzenetére
http://www.aliexpress.com/item/Branded-Lenovo-tablet-10-IPS-MTK-6582-quad-core-tablet-pc-3G-call-phone-RAM2G-16G/2027965949.html
Nekem ilyen van. Az árhoz képest csúcshardver, 6582 hejett csak 6572 a többi adat stimmel.
Lakáson belül 10-15 m wifi távolságig működik. A tőlem 10-15 méterre levő TV re simán felkapcsolódik a bluetooth és elküldi rá a filmet a youtubról.
Netezésre, böngészésre, ha kórházban kell nagyon jó. Van benne FM rádió fülhallgatóval rádiózni is lehet.
2 sim, telefonálni is lehet vele ( ezt nem próbáltam még ) de t-s kártyával működik 3G hálózaton, (ezt kipróbáltam)
Super amoled az nincs azt ebben az árkategóriában felesd el, meg szerintem a HD-t is.
Jlinksz D101Már másnak is ajánlottam és nem csalódott.
Itt szeretnék köszönetet mondani cappa72 fórumtársnak, kiváló recovery-t készített hozzá.

-
cidalain
veterán
válasz
B.Gabi
üzenetére
Samut ne ebben az arkategoriaban, ha jot akarsz.
Vedd az asus-t, vagy lg g pad. Ahogy lentebb irtak az asus me173 most nagyon olcso, igaz regi konstrukcio, de netezni ok.
Me176cx 37 korul van.
Lg 40 korul van, ennek 8"-os tesojara ma jott ki az android 5, hamarosan johet erre is. -
csendes
addikt
válasz
B.Gabi
üzenetére
Régebben ezeknél a noname-eknél egyszerűen nem szereltek be WIFi antennát, úgy kellett utólag betenni. A mai nem noname-k WiFi-je ezt már azért tudja. Néha gond volt még a "B" márkák fém hátlapos modelljeivel, mert az árnyékol. Egyébként megveszel egyet interneten keresztül, van 14 napod, hogy kipróbáld, és ha nem elég jó, visszakérheted a pénzt.
Elfogadható kamera relatív, de tabletekben még a mobiltelefonoknál is rosszabb. Egy kompakt fényképezőgép 20 ezer Ft-ért sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobil flották
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX