Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cs.zs.
üzenetére
Én is napok óta nézegetem az aliexpresst. Redmi 2-t szeretnék. Tegnap az egyik hirdetesnel korrektül ki volt írva, hogy: a global verzió eladás előtt ki van bontva és felrakjak rá a global verziós rendszert. Es ez ezek után nem kap frissítést.
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...
Én tabletet vettem volna a mi.com-on. De valahogy nem akarnak akciozni idén. Lehet marad a mediamarkt mint beszerzési forrás.
Illetve egy porszívó hirdetesnel is beleszaladtam, hogy fel kell rakni a mi-home-ot, atallitani a régiót kínára és csak utána lehet nyelvet választani, pl angolt vagy németet.
A garanciát 1000 hirdetesnel senki sem említi. Gondolom sehol semmire.
Várok egy 90 eurós visszatérítést egy korábbi visszaküldött vásárlásból, remélem visszakapom. A rendszer szerint legalabbis van még pár napom. -
kp78
veterán
válasz
cs.zs.
üzenetére
a linket és a figyelmeztetést!
Én ezért csak kínai lottónak hívom az Aliexpress-t, amin "nyertem" már sokszor, hiszen vettem már nagyon sok jó (és olcsó) dolgot, de komolyabb (drágább) műszaki cikket még soha. Vhogy tartok attól, h nem eredeti, vagy nem global terméket kapok.
A certified original amúgy tuti garancia, h eredeti a termék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
gondolom azért csinálják, hogy mi nem kínaiak ne kínlódjunk sokat a kínai irasjelekkel...
a linket és a figyelmeztetést!
Dr.NX