Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
maiden8
csendes tag
válasz
keccsa
üzenetére
A WayteQ xTAB-100s és a Concorde 97IPS megjelenési idejéről nekem ennyi jut eszembe:
A WayteQ a sajtósoknak még január végén kiadta és pl. a mobilport a táblagépmagazin is január 25-én már megírta, hogy
"Már itthon is kapható a WayteQ xTAB-100s"Nem megjelenik, hanem már kapható! Érdemes azt is elolvasni, hogy itt a mobilarenan hányszor módosult ez az időpont!
Érdemes a véleményeket is.
http://mobilarena.hu/tema/re_wayteq_xtab-100s_a_kulonbseg_lathato/friss.html
Azóta HÉT(7) hét telt el! Termék még mindig nincs.A Concorde sajtósbemutató február 16-án volt és március közepére ígérték.
Nekem a március közepe az a március 10 és március 20 közti idő.
Ott elmondták, hogy a 10.1 és a 97IPS nem fog egyszerre megjelenni, hanem a 97-et egy kicsit eltolják.
Ha számtani közepet nézünk akkor a március közepe ---> március 16
Eltelt HÁROM(3) nap és termék még mindig nincs.
Azt a fránya macska teringettét!
Így van, szemét concorde!
Meglepetésár?
Elmondták februárban, hogy mennyi lesz a várható dollár ára. Azóta ez esett és gondolom ehhez ígéretükhöz híven igazodnak.Nagykeres hírek szerint a Wayteq azért csúszik mert kijelzőgondja van.
A concorde pedig kinyilatkozta, hogy addig nem adják ki amíg az ICS portolás kész nem lesz.
Ha pedig kijön a WayteQ azért fogják fikázni mert miért nincs ICS, Ha kijön a Concorde akkor azért mert, mert, mit tudom én.
Mindegy.
Ha van nála cigi azért verjük meg, ha nincs nála cigi akkor azért.
Gondolom azért nem adják ki ezeket a készülékeket mert minél kevesebb fikázást akarnak, és a tutira mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- RedMagic Astra
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX