Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Melorin

    addikt

    Szerintetek mit tudnék csinálni, hogy normálisan fussanak a 4k videók is a boxomon? Gigabites LAN csatolója van, az advancedsettings-ben a buffert is feltoltam annyira, hogy 1GB-ot használ lejátszás közben a RAM-ból, mégis megakadnak a filmek néhány mp lejátszás után. :F
    Két féle eset van:
    1. Ha elindítok egy filmet, akkor már a lejátszás elején kevés a buffer, mert látom, hogy nem képes gyorsabban betölteni a filmet mint bufferelni, majd megáll a film és előjön a buffering karika. Ha beakadás előtt rányomok a pause gombra gyorsan, akkor elkezdi bufferelni, de megáll a bufferelés, nem használja ki az általam megadott RAM mennyiségét.

    2. Ha egy sorozatot indítok el akkor nagyjából tartja az iramot de nem tud előrebufferelni, ha viszont rányomok a pause gombra gyorsan, akkor szépen elkezdi bufferelni, egyre több RAM-ot használ fel és onnantól kezdve nincs probléma a lejátszással.

    Direkt ezért vettem ezt a médialejátszót, mert már idegesített a 100Mbites S905, de ez a Tanix TX9s sem különb :W

    (CE 9.2.0, mert a 9.2.3-nál beröccent a kép a feliratok betöltésekor + ha nyomtam egy pause-t és úgy hagytam egy kicsit, akkor nem folytatta a lejátszást)

Új hozzászólás Aktív témák