Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Az is az.
De félre ne érts, nem azért írtam, mert gond lenne, szimplán az ilyen vs topikoknak ez az értelmük.
Ha csak arra lenne használva amiért a kolléga létrehozta, akkor nem sok beszélgetés lenne itt, hanem pár mérés, teszteredmény, hozzá pár hozzászólás és kifújt a következő játék idejéig, vagy hardver érkezéséig.
Viszont innentől jön az, hogy valaki hozzászól, hogy "hoppá, nekem 3 fps-el több, amúgy is szar a másik kártya, ezt így úgy kellett volna, meg így úgy lesz később." stb jellegű hsz.-ek. Majd jönnek a kontrák, hogy " igen ám, de holnap nekem lesz több 1 fps-sel és amúgy is jövőt állóbb cucc, ezért meg azért, ellenben xy.."
Ezek is tipikus önigazolások, akinek nincs rá szüksége az vígan játszik közben, azt se tudva, hogy amit vett mondjuk 980ti-t 600ér, mostmár 520ér kapható..Meg amúgy se érdekli.
(#7276) TTomax: Én örülök is neki. Én csak ezek miatt futom át a topicot, de az a baj, hogy napi egyszer érek rá erre, addigra meg jön 200 off hozzászólás meg vitatkozás, arra meg sajna nem marad energiám. De köszönöm a munkásságodat neked is és másoknak is, akik hozzátesznek a topikhoz!

(#7278) Asbee: Úgy néz ki, ma nem tudok elég érthetően beszélni

A kollégának válaszoltam csak, hogy miért megy a vita, én nem kérek számon semmit se, sőt örülök ha értelmes dolgot olvasok a kártyákról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- 3D nyomtatás
- Path of Exile (ARPG)
- ASUS routerek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- RTX 3070 Founders Edition
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest