Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
"...40Hz-től fog képtörésmentesen működni"
Ez az ami G-Sync-nél 1 FPS-től már megvan.
Szóval nincs FPS-ed, de legalább nem törik a kép és máshogy érződik a kevés FPS.Tehát még mindig játszható pl egy offline-single játék és csak annyit veszel észre, hogy valami nem kerek.
Kapcsolsz egy FPS mutatót és látod, hogy húha 17 FPS-el poroszkálsz...Megjegyzem, hogy ~15 FPS-ig én tudtam játszani adott játékokkal, de éreztem még FPS mutató nélkül is, hogy valami nagyon nem kerek... és inkább a játékra és a játék élményre koncentráltam

Ha meg ugráló az FPS-ed, ami során akár 40 alá is benéz akkor még mindig nem törik a kép. Viszont a széteső kép elég látványos tud lenni és zavaró. Engem legalábbis zavar, de mindezek miatt lett olyan konfigom, hogy ezeket ne tapasztaljam még véletlenül sem.
Szabályozni a 40 alá való bezuhanást meg úgy tudod, hogy visszább veszel a grafikából, de mint tapasztaltam hiába vettem vissza adott címeknél a grafikából (low és off beállításokon nem fogok játszani.. elég volt az intel HD 4600-as élményekből
) GTX 1050 Ti esetén oda már az a kártya kevés volt, de ami sokat számított, hogy még mindig folyamatos volt a kép.Most viszont eléggé más élmény még egy régebbi játék is (már aminek nem örül meg a grafikus motorja a 30-60-tól magasabb képkockáktól másodpercenként...) 60 feletti átlag FPS-el (esetemben 166-ra van lekorlátozva az FPS) azaz magasabb képkockaszámmal mint korábban a 60Hz képes tévén amit gépre kötve használtam megjelenítőnek a mostani monitor előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Automata kávégépek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- További aktív témák...
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi