Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
És akkor itt van a magyarázat a 200W-os 970-re is (meg amúgy a 330W-os 390X-re is)
Ez.Ez a paragrafus kb tökéletes leírása a helyzetnek. Ott a 970G1, 20%al boostolt a gyári boost fölé (1392-1420 gyárilag három kijelzővel csíkot húzó 99%os terheléssel játék alatt, 1420 a második órajelbin), én meg elején csodálkoztam amíg rá nem néztem a fogyasztásmérőre, hogy ugyanmár miért 80 fokos egy papíron 145Wos kártya egy huszonsokcentis, masszív, 5csöves, csúcs léghűtő minőségű bordával amikor ennek nem szabadna 62-65 fölé mennie ilyen hűtéssel.
Ott a 290X matrix platinum, megintcsak 94 fok a thermal limiten, 330Wos fogyasztás légen, megfőzte magát. Cosmosban melléraktam egy 20centis, 800rpem NZXT ventivel szerelt Cosmos S oldallapot telibetolni a kártyát friss levegővel, úgy már annyira nem dobálta le az órajeleit, de még mindig megfőzte magát. Ráraktam egy FC blokkot, kb 80Wot nyertem csak azzal, hogy 30 fokkal hidegebb a kártya.
Viszont saját tapasztalatból olyan 85 fok fölé én nem engednék GPUt, az az a pont amikor a házban minden más is elkezd nagyon meleg lenni a kártyák környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest